We're distracted by the hard times,

and the troubles that we make.

Somriga dagar som den här, då tänker jag direkt på tidigare sommarlov. Jag  minns sommaren -04, när våra föräldrar av någon märklig anledning släppte iväg oss till göteborg för att se Gyllene- Vikk, Linn, Emelie och jag. Emelie och jag kunde som vanligt inte hålla sams när vi skulle sova, och som alltid var vi alla väldigt snåla och handlade endast mat på Netto.
    Sen var det ju den där sommaren i Dana, där fortbollen inte stod i centrum en minut, &där jag och min bäzztis hittade tillbaka till varandra (vilket var helt oundvikligt, Ödet ,skulle jag vilka säga).
    Sommaren -06 är känd som "den sista sommaren", med Gänget så att säga. Jag sov väl hemma ungefär.. fem nätter på hela lovet, alla andra spenderades at Englund's place. Det var Laguna Beach&Jackass tittande varje kväll. & Självklart; ROBBIE! På ullevi, störst någonsin. Oförglömligt:) Linnzan&jag, som det ska vara.
   Förra sommaren återförenades vi girls för en trip till Göteborg, där vi hade en date med Justin. För så var det va?  Trångt men mysigt på Nice bed&breakfast, & sparsamma som vi är åt vi bara en pizza när det var dags för middag. Sen var det ju en Båstad-trip som jag sent kommer att glömma, till trots för att nästan alla minnen är suddiga. Som nybliven nykterist kommer jag i alla fall inte att behöva oroa mig för något sådant mer.

Den här sommaren kommer jag att tillbringa ett flertal veckor i Norge, men att träffa tjejerna&min homie uppe vid skogen är självklart självskrivet. Det gäller att ta vara på den tid som ges :)


&förresten; grattis linn! du är den bästa.


Kommentarer
Postat av: linn

buhu, nostalgi! men tack porni, du är bra o jag saknar dig oerhört!

2008-04-22 @ 23:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback