Now I just act like I dont remember,

Mary acts like she dont care.

Snø- cheched
farfar- checked
chokladbiskvier- checked
en super-pimpad julgran- CHECHED FOR SURE
well, det ær onekligen jul!:)'

just nu skriver jag på norska till Ines, allt før att imponera. Synd bara att jag inte bor i Trysil.  Det skulle vara spiken i kistan, så att sæga.

Vill ønska god jul till alla mina bæsta, dæribland linnzan&de andra långa i falkøping, the one and only  vikk, VBS, mattias och så miss micanovic. Inte før att vara blødig eller sentimental (min one and only  homie skulle aldrig førlåta mig), men ey, ni ær faktisk bra.
så, nu får det ræcka.

Måste få min skønhetssømn. Stor dag imorgon, jag ska næmligen ha klænning på mig. JA,, ni hørde rætt! Allt før att behaga min dear bestemor. En annan anledning till att jag måste vara pigg och utvilad imorgon, ær att jag ska æta sammanlagt mer mat æn vad jag gjort  sen førra gången julafton inføll.
Big day, big day.

Så GLEDELIG JUL, allesammen! :)
& føresten, att løsa korsord med farfar ær grejen.

ps.
igår nær jag låg och vilade i min sæng, trodde jag att en dementor kom in i mitt rum. jag trodde aldrig att jag skulle fråga mig sjælv det hær; men ær det møjligt... att det kan bli før mkt HP...?
ds

rupert, va.

image24

image23

Nu är även bokföringsprovet avklarat.
Ville väl bara säga att snart ska jag ÄNTLIGEN hem, och då ska jag bland annat träffa tre av mina favoritpersoner, någonsin. :)


Det närmar sig.

Jul är inte jul, om vi inte kan njuta av den på det vis barn gör;
Med lite girighet,- lite.. fånighet, och överraskningar.

Om en vecka är det över, så att säga. Eller, egentligen inte, julen pågår ändå ett par dagar till. Iaf hos farmor. Underbart.

Hehe, nu kommer uppdateringen. Di&Jag kom precis tillbaka från ett möte, ett mkt lyckat såddant. Nu blir det till att skriva klart en svenska uppsats, därefter är det Vocabulary.test som gäller! Idag är det nämligen English-Day på skolan, och jag måste säga att våre käre matte-teacher TOPET imponerade stort i morse ;) underbart. Jojo ska även hon skriva testet, kan bli intressant det här.. lite rivalitet mellan department of mysterise&misuse o. muggle artefacts. spännande spännande. Sedan blir det fler möten, STRESSIGT (men ack så kul), därefter blir det till en snabb runda uppe på gymmet.
Ikväll är det julfirande med Jojo på schemat. Eller ska jag säga med Jojo och SETH COHEN, hehehehehe. okej, sry. men det har varit allt för lite OC tittande den senaste tiden. Men det ska vi se till att ändra på.
well, jag hade inte "så mkt mer att säga", heheeeee. Ska leta upp Jo'. Sen se på ojäs med, KUL:) herrååååå!

Tiderna förändras.

En dag, då ska jag betala tillbaka allting. Men just nu, nu får jag spendera hundralappen jag har att leva på varje månad, klokt. Jag ser det som en invistering; jag satsat allt nu, får en bra utbildning, Unicef nästa och sen så. Då så ska jag hjälpta till, betala tillbaka. Före krigen, under krigen, efter krigen. Jag kommer att vara där.
Mitt miljö-hotell får vänta.

"-Varje skoldag började börjademed "Länge leve vår president Sddam Hussein", säger Maha, som är lärare på lågstadiet. Vad ska vi göra nu? Och vad ska vi göra på alla lektioner då v iundervisade barnen om Saddam Husseins liv, hans dygder och dåd? Två timmar i veckan varenda årskurs var avsatta för studier av presidentens liv, berättar hon.
   Ingen kan svara Maha. Diskussionen fortsätter om det förflutna. Framtiden är det för tidigt att fundera på."image20
Inshallah.

"Dessa frågor är antagligen något som amerikaner och irakier kommer att polemisera om. Men vissa fakta är obestridliga. Muhammed har förlorat sin bästa vän. Shamsiya och Khali har förlorat en tolvåring, en fjortonåring och en artonåring." 
Irak 2003, Under kriget.

Hundra och en dag.

"I Irak är vi beredda på kriget på samma sätt som ni i Norge är beredda på vintern, log Haidar."
Irak 2003, Före kriget.

No more.

Idag vart det pyssel-time. Tillsammans med spanska-Nicole och miljöpartist-Mårten pyntade jag pepparkakshus, däreter fixade jag ihop dörrskyltar till lägenhetens alla dörrar;) Ministry of Magic, Misuse of Muggel Artefacts & Deparment of Mysteries. HP it is! :)

Nu väntar jag på Johanna, vi ska julstäda. Blev ngt förvånad när hon gick med på det så fort... Hm. Märkligt... Ska dock inte klaga..

Vill väl egentligen bara ge er ett tips; läs bokhandlaren i Kabul & Hundra och en dag, av Åsne Seierstad. Den förstnämnda fick jag i julklapp när jag var tretton eller fjorton, och jag läste den följaktligen även det året. Nu har jag börjat läsa den andra, och jag är inte besviken. Bra bröcker, skiljer sig dock nämnvärt mkt från de böcker jag brukar läsa, á la Marian Keyes. Minst lika bra, men annorlunda.

Vill också säga grattis till min gammelfarfmor, 88 idag=)

& ett tips till: dragge.blogspot.com
fast kanske är det roligare om man faktiskt känner honom.. men iaf, det är hans dotter Ines som skriver, och eftersom att hon är skrivarN, så är det alltid nice att läsa hennes texter:)

Herrå!
Ronald.<3

headache

det enda som hjälper
det är att lyssna på lite HP musik. ;) mmmhmm!Move your body like a hairy troll
Learn' to rock and roll
Spin around like a crazy elf , dancin' by himself
Boogie down like a unicorn
Don't stop till the break of dawn
Put your hands up in the air
Like an ogre, just don't care
Can you dance like a Hippogriff
Ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma Flyin' off from a cliff
Ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma Swooping down to the ground
Ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma Around, and around, and around, and around
Ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma Go around like a scary ghost
Spookin' himself the most

Shake your booty like a boggart in pain
Again, and again, and again
Get it on like an angry specter Who's definitely out to get ya
Stamp your feet like a leprechaun Get it on, get it on Can you dance like a Hippogriff
Ma, ma, ma, ma, ma, ma, ma

m-m-m... RONALD.!

Igår blev det HP-5 i ungefär... 3 och en halv timme ;) heheheheeeee. Ska nog prova mig på att edita till helgen alltså. seriösa grejer, vetni :!.  (& edita var onekligen gårdagens ord- det är även en stark kandidat till veckans ord. och det är bara tisdag idag. Ser mkt lovande ut det här alltså!:) )
men alltså, mmmm jag ääälskar harry potter! dvs. böckerna/filmerna. inte just harry. nopeee, min favorit är Ronald:) lättishhh. blir kanske till att se på fyran ikv., vill nämligen se balen. hehe.

& just nu bara älskar jag att ines har skaffat en blogg åt sin papi, dragge är lätt skönast ever.

snart lov med, SHET. blir till att jobba en hel del med UF då, och Ines ska allt jobba trots att hon är på semester i Trysil. Det ska jag se till.
Har bara... tre stora eximinationsuppgifter kvar med, väldigt nice:) Uppspelning av en pjäs på fredag, bokföringsprov på måndag och inlämning av en mastodontuppsats på tisdagen. På torsdag är det pyssel som gäller, för oss som inte ska spela innebandy (dvs. att det endast er.. diana, ines och jag, som kommer att pyssla.) Torsdagen därpå är det julavslutning (eller va? det är ju inte.. julavslutning. det är ju början på julen. hm. :!). På fredag blir det hemfärd, & kanskekanskekanske hinner jag träffa vikki, den arma själen, innan jag far iväg till Norge.
& till linn: sounds like a plan! Jezzee kmr att uppskatta det nåt enormt:)

well wellll. nu ska jag slå Jojo en pling. Tvivlar starkt på att hon har vaknat än.

herrå! :)


magiskt, men tragiskt

magiskt, det var va det va. mmhmm. men det var rätt tragiskt, när det var över. eller, vad som var tragiskt var hur jag reagerade när det var över. det kändes som att någon hade slitit ut mitt hjärta. fast det var ju nästan så.
min man.
m-m-m. linn; du ljög verkligen inte (precis som att jag trodde det, haha.)
han har allt!
jag har tillbringat större delen av dagen med att lyssna på hans låtar, och letat bilder på internet. underbaraste evah, aah så äre.
men det är lasse som är kung:) verkligen. mhm!

hehe. 30 mattetal idag, alltså sheet algebra är min grej! hehe.

& ey,
bara så att ni vet;
some how, along the way... Iz has become my best friend.

men nu ska jag bege mig till johannas arbetsrum; it is time to have THE talk.

(& just nu bara gillar jag att OC går i repris:)) in my heart, för alltid! att beverly hills går i repris är ju inte heller helt fel, måste ju ha nåt att göra kl sju på morgonen när jag redan har gjort sig iordning med det fortfarnade är för tidigt att åka till skolan. behöver ju iofs aldrig oroa mig över att beverly kanske slutas att sändas, för det kmr aldrig att hända;P haha. serien är ju ändå kultförklarad, det säger ju allt!)

later amigooooossssss

ps
kul att jag har snott rubriken från en krönika som fanny har skrivit för smp. hehe
ds

SNART

gosh, om tio minuter kmr Linkan och hämtar mig, LASSE IKV. LIX
JAG DÖÖÖÖÖÖR
nästan

mm bra förband med, RIKTIGT BRA!:) i klas med natascha, och TUUUSEN ggr bättreän THE LATIN KINGS, eller vad säger du linn? ;D hahaha sheet alltså
nej, värre blir det inte

men nu...---> HERRÅ!!

Still scratching around,

for something to believe in...

& jag är evigt tacksam för att Aksel klarade sig. Någon millimeter till.. jag vill inte tänka på vad som hade kunnat hända.
kärlek!