I need loooove

Billie vart bara SÅ JÄLVA BRA live! :O dooog
mmmm
& jag är bäst, efter Billie, för jag pratade med Lars efter spelningen,
men Johanna var ju också med på ett litet hörn, hon stod ju trots allt två meter bakom mig och hummade lite, höll med lite sådär.  Jag antar att någon måste ha den rollen med. visst. NOT. ;) CHICKEN

mmm, billieeeeeeeeeeeeee, bäst på länge!
image13


songs in my pocket.

snart är de fyra första avsnitten utav Private Practice minaaa. lycka:)


you make me feel like home is where you are.

Når meningen blir liten,

Og tomheten så svær
Når troen er blitt sliten,
Så er jeg fortsatt her.

Mmmm, UF is STILL all aorund!:) KÄRLEK VA

& hey, Jojo är rätt bra hon. ;)

Inget vettigt, I know. Blir lite knasigt, eftersom att ingen i Växjö läser min blogg, bortsett från Bumbi då. määäeeän ändå;) Önskar att vissa av er fanns här hos mig, ibland.
& jag har tänkt på en sak, att jaaa, ett långdistansförhållande med en person (en kille, eller en man, hehehe), som inte har ett särskilt stort behov av att träffa mig så ofta; skulle passa mig perfekt.
sammanhängande? nooope:p.

nejmen nu ska jag gå till mina ekonomilärare och fråga lite om hur man går tillväga för att skaffa dubbelt medborgarskap. eller hey, jag kan ju ringa Sickan, eller Ingo-Gringo. smart.

tjarrå! (hehehehhehee)

ps.
Schyffert är bara sååå min man!
ds

you´r the one thing I can't get enough of,

'cause baby you'r still the storm. It is just that.. I just don't get you.

Jag var rätt illamående idag när jag åkte ner till Växjö, & det berodde inte enbart på att jag åkte baklänges. Nej, det var någonting annat med, en annan faktor, en oidentfierbar faktor, typ. Obehagligt, yes.
Trots att jag mådde såpass dåligt, ville jag ändå inte att tågrisan skulle ta slut, det kändes som att jag skulle kunna sitta där och lyssna på The Pouges i evigheter, lätt.
jaja.

Annars har det varit en bra dag, japppp. Bråkade lite med papi innan jag for, of coourse;) (life as it should be. undrar om Bumbi kopplar;) ) & så lekte jag med Jezzee, feting nice, as always. & så köpte min mor inte mindre än TVÅ reflexer till mig idag, mkt tacksam! Ska allt börja använda mig REFLEXVÄST, som jag sydde i nian, på kvällarna. åjo. (ska nog sy en till Jojo med, hon skulle bara våga att INTE använda den!;) )
well, ikv. har det blivit en hel del hey baberiba- tittande, min käre bror Lollol har införskaffat säsong fyra på dvd, men eftersom att han inte fann programmet särskilt rolig så kan man nog anse dvdn för min nu ;) inte fel, nejnej.

förövrigt.. så lyssnar jag på New Radicals nu, mmm, favoriterrrr. & JA JUST DET, jag har lyckats glömma min mobilladdare i g-ved, ajajaj! :(

men nu får jag nog sluta, jaaa annars blir min pal besviken. he likes it.. short;) (hm? haha.)

later dudes, and take careeeeee.

(& jo just det, jag skrev spanskapov i torsdags. det kändes bra, men nu i efterhand har jag upptäckt att jag gjorde ett par uppenbara fel, så jag kmr nog inte slå linnzans rekord denna gången heller. ajajaj!;) )
(& jo just det igen, jag ska nog få en ny mobil i julklapp, en sån sån majs har. men inte för att just maja har en sån, utanför att den endast kostar 895 kronor, hahahhahaah. mm, socialdemokrater for sure- mm älskar mami & papi.
ajaj, nu blev det långt iaf!;) jag ber så hemskt mkt om ursäkt., hope you can forgive me.;) )


hem-hemma

igår fick jag lift av Jojos mami hem, fett nice. Har jobbat idag, det var nice för att vid nio kom FRUKT-KORGEN. WOHOO. önskar att Jojo hade varit där, ville dela denna högtidliga stund med ngn. men neeej dååå. Inte ens Janne var i närheten. Fast han är iofs aldrig i närheten, Busy Man lix!:)
men fett nice med pengar, alltså.

Nu är jag trött. & Jag är GRYMT sugen på att se på oth. fast det är jag ju alltid, iofs ;) de avsnitt som har visats på teven den senaste veckan är verkligen SÅ BRA, när Haley&Nathan (aka The Perfect Match), håller på att fixa sitt marriage lixxx..:) & mina andra två favoriter, Brooke&Lucas dåvaaa, blir tillsammans AGAIN. Lucas: "I love you to.. Pretty girl."  awww, ofta att man INTE smälter när man ser det avsnittet? kärlek. och peace, som min favorit- homie hade sagt.

nejmen nu ska jag ta&slå vikk en pling, om jag törs. hon den dära fransyskan (som lyssnar på.. hardcore music, vad nu det är liksom), skrämmer mig. haha.

men mmm. joo, en sak till. jag frågade ju chans på en viss person i söndags... och SJÄLVKLART sa den här personen ja, ingen kan motså mig. oh no:) men ey, jag saknar dig buddy, okay? men bara lite, tyyyp, PYTTE-LITE. min aladdin,;) haha öööh okeey nu måste jag skärpa mig.

puss&godnatt!
(kl är inte ens åtta. hahaha. patetisk.)


fitta på gång?

'jag trodde det var fitta på gång men det blev 'runka på dass

oh, what would I do without herr Schyffert? M-M-M, Henrik in my heart!
& för övrigt har jag börjat införskaffa julklappar nu. fett nice!
& just nu är det mesta och dem flesta In my heart, för att idag är det en bra dag. typ: Ronald in my heart, Växjö in my heart, dr Shepard in my heart:) dom är iofs alltid in my heart, men ändå ;) kärlek.


('jag trodde det var fitta på gång men det blev 'runka på dassssss.)

Jeg kan være en venn,

jeg ser at du faller.


mmmm, parlamentet allså! ;) haha. blev lite stressigt, var tvungen att spring a helt från madickesn place bara för att hinna. för jag menar, det är en grej att missa ett avsnitt av Gre's, men vid Parlamentet, där går ändå gränsen! ;)
& så vill jag passa på att säga att röyksopp är ju ingenting att ha, Really. förstår inte grejen:S RAVI däremot, KÄRLEK! :)Jeg sender sanger til Mesopotamia,
Hør meg sende milde meldinger til Dagobah
Nei jeg kan ikke la være å tenke på Neru, så på Hood, så på Sioux,
Du må ikke sove på det, Ravi lover sårene kommer gang på gang,
Vi kommer til å måtte mekke sang på sang, klang på klang, dann og vann,
Ikke våg stopp når det går trått!
Vi får det overstått, lover få deg opp, opp, opp!

It takes two, and it usted to take only one...

tre uttryck/ord växjöbor aldirg har hört talas om:
1.  "I bare"
2. "Shaggla"
3. "Stud"

Vad är grejen liksom? När man säger att man äter någonting I bare, då är det väl alldeles självklart att man menar att man ska äta nåt.. bart, liksom. herregud.
& SHAGGLA. jag vet inte riktigt om det stavas så... meeen, det förstår väl alla att det betyder, att man smaskar när man tuggar tuggumi?
& det där med stud. klart som korvspad att man använder det ordet istället för att säga plugghäst. jesus alltså.

dom är allt lite efter här nere;) & så påstår dom att det är bonna- språk jag snackar. EEH. nope;) men jag gillar växjö och det mesta som har med växjö att göra, trots att folket har lite svårt att förstå en del grejer.. trots att vissa här skippar småländskan & väljer att prata på ett mer snobbigt vis, så att de låter mer som stockholmare.
& Växjö är underbart, trots att jag saknar Farbror Persson något enormt.


But I'm fractured from the fall,
Oh and I wanna go home.

Ryan Adams är bra, verkligen. Halloween Head- vilket genidrag. Two funkar med.;) japp. godnatt!


DAMN BOY.

Vilken CHOCK jag fick förut, när jag upptäckte att en utav mina favoritpersoner hade börjat med inne grejen-nämligen att blogga.
& just för din skull blir det här inlägget kort.

ikv. är det fotboll, FETT NICE. meen innan det blir det pluggpluggplugg. tro inte att jag klagar, för det gör jag verkligen inte, det är FETT nice med plugg, really. 20 minuter matte om dagen är det som gäller också, men det brukar inte gå mer än två minuter innan jag måste be linkan om hjälp.. ajdå;)


weeeeeell. den värsta chocken har börjat lägga sig, och nu är jag mest glad. men som sagt, DAMN. detta trodde jag aldrig..;)


emotions.


Here comes that shit again,

I've got halloween head.

DAMN vilken vecka, alltså!
I måndags fyllde johanna sjutton år. (själv fyllde jag sjutton för nästan nio månader sedan, men det är en annan historia.;) ) Fam. andersson + birgitta kom till lägenheten med smörgåstårta och kladdkaka. det var MUMMAAA. lyckad kväll, reeeaally.
Vad är det mer som har hänt ... JO JUST DET. i ONSDAGS, då fann jag en femhundralapp inne på konsum på oxtorget:O jag dooog nästan.! på kvällen sov jag hos madicken, som är iväg på älgjakt. ("det var sånna som NI som dödade Bambis mamma!" <---Johan Glans på Parlamentet förra söndagen.;p) Jag passar Molly, Madickens hamster. Det är väl.. sådär halvkul:p men det är fett nice att vara hos Madicken helt själv. (lyckades dock bränna min gröt igår morse, och jag har inte lyckats få ren den än. måste fixas innan miss. fungbrant kmr tillbaka;) )
Idag vart det redovisningsdags på svenskan.. det gick väl.. sådär, kan man väl säga. hehe:p

och jo just det. i onsdag, när jag fann FEMHUNDRINGEN NIVET, (hehee;)))). När jag hade betalat mina varor och skulle packa ner dom i en plastkasse, då hörde jag ett par tanter bredvid mig prata och skratta. dom skulle tydligen gå på bio, såna äkta mys-tanter. Iaf, då tänkte jag, kommer det där att vara linn, vikk, emma och jag om ett.. antal år? det känns så självklart på ett sätt. men man vet ju aldrig, nej faktiskt. självklart kommer malin att vara med också, för hon är ju trots allt min bio-kompis!;)

men erkänn scary? Jag menar.. det känns otänkbart att linn och jag inte kommer att umgås när vi blir äldre. HALLÅ LIKSOM. så mkt vi upplevt tillsammans... som tråååkiga sommarkvällar, underbara sommarkvällar, KONSERTER.... och inte minst.. den första fyllan;) hahhahahaahaha. amaggad. no words!;)

och vikk och jag... vi umgicks redan när vi var småsmåsmå, det är knappt så att jag minns det. hade jag inte haft foton på det hemma som bevis, då hade jag nog inte trott på det själv. iaf, klart som korvspad att vi kommer att fortsätta ses!

och OFTA att nelle och jag inte kommer att ses sen när vi har blivit hemmafruar, för att kolla på gamla serier?;D hahahaha. KLART SOM FAN!;D

det känns också otänkbart att jojo-hanna och jag´kanske inte kommer att fortsätta träffas. vi har ju bott tillsammans i över ett år nu.. menfan, om 30 år kmr vi fortfarande att åka till u-red(<3) tillsammans för att köpa rengöringsmedel, lättplätt;) & vi kmr att ses för att se på gamla parlamentet- avsnitt, och EXTRA EXTRA! ;)!

uuuh. jag blir yr av sånna här tankar. avsky tanken på att jag inte alltid kommer att ha vissa människor omkring mig.
meeen, fröken englund och jag ska ju ändå flytta till Australien lite senare. väl där ska vi ha nåt skitjobb- och på fritiden ska vi lära oss att surfa.;) japp! och sen ska vi flytta till spanien där vikk väntar på oss. så jag behöver ju inte oroa mig. gött ;) haha.!

jaja. nu är det väl dags att läma skolan och bege mig hem till madicken. imorn blir det favorit i repris, linkan kommer hem till mig och det blit fotbollfotbollfotboll! kan inte tänka på det, får svårt att andas med än gång.

later dudes!:)