Funny how they say that some things never change.

uhuu, lite ryan adams sådär på söndagseftermiddgen är ju inte helt fel, alltså...:) min stoora kopp med mumma-te gör ju inte heller saken värre.
ännu en gång har en minst sagt lyckad helt förflutit. det har varit mycket uf jobb, men det bästa har ändå varit att jag har käkat såpass många måltider hemma hos familjen Mícanovic. m-m-m! förut förstod jag aldrig riktigt vad Jacob menade, när han babblade på om dessa "bosniska frukostarna", men god damn, det gör jag nu. m-m-m! kärlek till Ines föräldrar!
hemlagat for sure-v

nu väntar jag bara på ett svar från linn, vill veta om jag kan ringa henne ikväll efter att första halvlek har spelats klart. för ikv. är det Real som gäller, hell yeah:)

hehehehehe
hörde föresten att isabell hade sett nellis när hon, nelle då, hade varit ute och kört bil
hehehehe
det hade jag velat se, måste vara äkta entertainment jue.!;D hehehehe!;DD

okej, nu ska jag skriva på svenskan fram till klockan sju. vid sju börjar fobollen, och innan dess ska jag lättplätt  även koka upp lite mer te, för god damn vad det här te...et (?) är GOTT!

adios


Wake up kids;

we got the Dreamers disease.

m-m-m, lite andreas thorkildsen sådär på söndagseftermiddagen är ju inte helt fel, alltså! ;) han är lätt plätt mr Perfect, m-m-m. (han är sjävfallet nomber one för mig, tillsammans med herr Wikingsson.)
(Jag hade mer än gjärna tilltalat mina män vid förnamn, om det nu inte vore för att det gör Johanna så hemskt svartsjuk.)

anledningen till att jag bestämde mig för att skriva det här inlägget, var att jag ville berätta för er alla (hahah vilka alla, det är bara Jojo som läser det här ändå;p), iaf, att jag körde i HUNDRATIO, när jag övningskörde med mor min i helgen, och ännu mer anmärkningsvärt var väl att jag inte fick kärringstopp EN ENDA GÅNG. Första gången detta inträffade, eller inte inträffade, och vilken känsla, alltså. underbart! ;)
(jag borde nog möta Antonela, i lite street-racing sådär, så ska vi nog se vem som är stjärnan här va!;D)

Idag gick skoljoggen av stapeln, och jag måste säga att det var riktigt nice, verkligen. Är sliten nu, och det känns faktiskt bra. ska nog lämna skolan snart, köpa lite furkt innan jag åker hem; sen blir det ju Grey´s ikv, självskrivet lix.
Går jag från skolan nu kommer det att kännas rätt märkligt.. har vant mig vid att vara kvar seeent. man bara MÅSTE älska att skolan har öppet till kl 2100 den här veckan<3 oh yess

nejmen later mina kära dudes, nu måste jag läsa igenom svenskan för femtioelfte gången, för att för femtioelfe gången korrigera texten. så kan det va, ja!

en extra hälsning till min bästa homie; i DIN DRÖMMAR, att du är nästa Alex Schumacher! ;) hahahhahahaha ;DDD
 

So baby take all of your fears, and cast them all on me

'cause all I ever wanted was just to make you see
That I could be the one to give you, all that you've been searching for.

Såå, nu har jag precis skickat iväg ett mail till farbror Persson, som förövrigt är världsbäst. :) Det var inte fören jag yttrade orden, som jag faktiskt insåg hur mycket jag saknar dig.

Just nu är jag bara så irriterad, att jag vet inte vad jag ska ta vägen. Vad är det med alla människor? Hur jävla svårt kan det vara att visa lite respekt och omtanke för sina vänner? Till er som läser detta; ni ska bara veta hur glad en person kan bli, av att höra mobilen plinga till och sedan hitta ett sms i inkorgen från en vän. ett spontant sms, där det egentligen inte står någonting speciellt. åtminstone blir jag det. glad, alltså.
Och (jag veet mkt väl att man aaaaldrig ska börja en mening med Och, meen.), det ÄR faktiskt inte så svårt att ringa runt lite ibland, det må kosta ett par kronor BUT STILL, man kan väl prioritera? jesus alltså...

okey, sry. jag är väl heller inte världsbäst på att höra av mig, men jag försöker. och jag hoppas att exempelvis människor som NELLE, förstår att alla uteblivna samtal från mig inte beror på att jag inte värdesätter vår vänskap, utan helt enkelt att.. jag är glömsk, och jag tror faktiskt att vi klarar oss rätt bra ändå, eller? :) (ska dock försöka ringa just dig lite oftare, nu när Grey´s har börjat har vi ju en massaaa att prata om, right?;P hahaha. mkt bättre än att prata om våra egna misslyckade liv.. eller vad är det jag säger?! vi är ju miss. lyckad 1 och 2, for sure!;D)


men men, för att byta samtalsäme... Imorron är det en av årets matcher, åååh jag dööör. så spännande! måste nog lämna ämnet, innan jag trillar av pinn utav ren och skär.. uppspelthelt, om man nu kan uttrycka sig så.
imorn är det ju friidrott med, igen:) har jag tur är my loove med, och har jag ännu mer tur hinner jag faktiskt tillbaka till lägenheten innan spjutkastningen börjar. :)

nej nu har jag visst skrivit sådär mycket igen, help:p haha. ska nog hoppa in i duschen nu, ska nämligen träffa miss. ortiz ikv, och då måste jag ju vara fräsch, haha eller nåt!;P haha.

& TACK MAJS.:) fika-lunchen i torsdags var nåt av det bästa på länge! ;D

 "jag är så trött på mina vänner och allt vi alltid gör.. och allt vi aldrig gör." /Lasse Lindh.

Someday we'll know,

why Samson loved Delilah.

OJOJOJ, det är mycket FeB på schemat nu, och det tkr vi ju om! ;) mmm. det är grymt svårt dock, jesus alltså. hoppas att jag klarar provet iaf, tkr jag att jag borde. annars kommer min käre lärare Martin att dööö, typ.;p.

Igår stannade Johanna inte hemma, men så är det ju alltid.
Jag klarade mig bra ändå, jag läste i "En nannys dagbok" och den är verkligen en av de bästa böcker jag någonsin läst, den är lätt veckans boktips! :) mm. och sen så var det ju Grey's med, m-m-m, jag dooooog. pratade med jennz om avsnittet idag, daaaaaaamn....!
happy happy happy nue :)

men oj, måste sluta. måste plugga liiite mer Företagsekonomi, och sen är det ju spanska, love;)<3 (blir intressant att se om Victor lyckas hålla sig vaken..xD hahahaha.)

OKEY, vadå flum?:p hahaha

Once bitten and twice shy,

I keep my distance but you still catch my eye
Tell me baby do you recognise me?
Well it's been a year, it doesn't surprise me.


Nu sitter jag i skolan, läser lite FeB. Min telefon ringde för en liten stund sen, och jag blev lite förvånad när jag såg att det var Jacob som ringde. Han hade tydligen glömt sin iPod i skolan bredvid sin dator, och eftersom att han utgick från att jag var i skolan, ringde han mig för att be mig låsa in den i mitt skåå till imorgon. Då jag gick med på att göra honom denna tjänsten, tog jag mig även friheten att lyssna på ett par låtar, nu innan jag ska dra mig hemåt. Har lyssnat på Wham- Last christmas, därav rubriken och texten ovan :) ååh, så underbara! mm, det är så lätt min och mamis favoritlåt:D

Weeeell, nu ska jag dra mig hemåt, ingen träning idag, utan det blir till att sätta upp gardinerna, koka majskolvar och se på Grey's. Allt detta med Jojo, som faktiskt kan prata rätt så normalt nu;) allt tack vare förkylnings- honungen jag införskaffade lägenheten! lovar.

uuh, nu började en ny låt spelas, Iris. Mmm, min och B's låt. herrejävlar! vad längesen.. jag tänker nog för mycket.
önskar att linnzan kunde komma hem i helgen....:/

wel,, bye bye!

PS.
Sigrun är galen, galen I tell you!
(vet att antonela håller med mig, mm det gäller att vara kärringar när det gäller sånt här!)
DS

yeye

image11

frågan är ju, vad vi skulle ta oss till om han inte gjorde ett par nickmål under varje säsong.
:)

I need to get some perspective on these words,

before I write them down;
You're an island and my ship is running ground.

Mmm, så har ännu en dag förflutit, här i  Växjö. Dagen som till en början såg ut till att bli riktigt hemsk, med en skoldag som innehöll ett flertal lekitoner som i snitt var en och en halv timme långa, och vi endast hade nollbyten/fem minuters raster mellan varje lektion. En oerhört kort lunch hade vi också, meeen dagen flöt på fiiiin fint :) efter själva skoldagen pallrade jag mig till gymmet, och det var det SÅ LÄTT VÄRT, eftersom att min och Carros looooveeee var där. m-m-m!
Ikväll har jag jobbat med svenskan, men har även hunnit med att slå en pling till farmor&farfar i Norge, & dom var sååå glada över att höra ifrån mig;) mm, känner mig duktig nu.

Johanna är tillbaka från SkolSM, men det är inget jag märker av särskilt mkt. OKEY, hon hann med att sätta sin personliga prägel på lägenheten efter att hon bara hade varit tillbaka en liten stund, MEN det faktum att hon knappt kan prata gör att jag ibland glömmer bort att hon faktiskt befinner sig någonstans där ute i vardagsrummet. ;)

Helgen var också väldigt lyckad, jag hann få en hel del plugg gjort, vilket faktiskt var den huvudsakliga anledningen till att jag stannade kvar, men jag hann även med en del träning och FRIIDROTTSTITTANDE. mmmm, Kallur är bara såååå gryyym. damn! 
Lördagsnatten spenderade jag hemma hos Linkan, med lite laborationsrapport- skrivande och.... Svensson Svensson! mm, har saknat.<3
(uuuh, värt att nämna är också att i lördags, tog United TRE och Chelsea endast ETT, poäng, vilket gör att United nu ligger före Chelsea i tabellen, mmm målsskillnad is the shiiit.)

NU ska jag i alla fall överlämna internetsladded till min kära rumskompis Elvira, och sedan blir det nog lite läsning.

och EY, på onsdag startar nästa säsong av Grey's.:D mmm, finally my life make sence again. ;)

Saknar linnzan, kan jag ju avsluta med. för att hon är så braaaa, helt enkelt.
<3


' We won't say our goodbyes, you know it's better that way. We won't brake, we won't die, it's just a moment of change.

One Republic- Apologize

brilliant.

I'd take another chance, take a fall,
Take a shot for you.
And I need you like a heart needs a beat,
But it's nothin new.
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...;

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late.


'and all at once the crowd begins to sing,

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

Uuuh, den här helgen har varit kanon, det måste jag ju bara säga :)
I fredags var det Thorkildsen&Brandbu mys, m-m-m, ni skulle ha varit med; ) iaf, teve, friidrott, morötter, dipp+ tända ljus är bara såååå myyys.

Igår hade jag en hel del att fixa här hemma, men självklart hann jag med att kolla lite på Finnkampen med, of course. det gäller prioritera rätt. letade efter Johanna i vimlet, men föga förvånande fann jag henne inte.
Linkan&jag möttes vid IOGT tidigt på eftermiddagen, för att gå runt sjön & för att då passa på att ta en avstickare till Willys, för att  väl där införskaffa oss lite förnödenheter till kvällen. Det var galet härligt väder när jag väl cyklade ner till sjön, men för varje minut som gick när vi väl började promenera, blev det bara mörkare&mörkare på himmeln. När vi var ett par minuter ifrån simhallen började det åska, & när vi låst upp cyklarna och precis hade påbärjat cykelfärden hemmåt, då kom världens skyfall, men vad fanns det att göra? vi väntade på att det värsta skulle dra över, men det blev knapps bättre så vi fick helt enkelt cykla hem i spöregnet. när vi kom fram till PLV. 34, var jag självklart genomvåt inpå underkläderna, bokstavligen talat. Detta ledde till att min förkylning som ÄNTLIGEN hade börjat släppa kom till baka med i alla fall nästan full kraft, & detta hindrade mig från att träna idag, så istället tog jag&Plinkis ännu en runda runt sjön, & det var ju inte heller helt fel :) hade mer tur med vädret idag, det kan ju tilläggas:p

igårkväll var det som sagt fotboll som stod på schemat under kvällen, och DAMN jag trodde att jag skulle dö, som alltid. pulsen rusade&jag hade svårt för att andas mest hela tiden, men det är så det ska vara, helt enkelt. annars vorde det inte samma sak. jag ska inte börja snacka om matchen i sig, haha, bara säga att det var ritkigt kul att kolla, fotboll är det bland det största för mig, och jag lääängtar till nästa helg, när Primera Divisíon förhoppningsvis sänds.

Idag har det mest handlat om Finnkampen, efter att Linkan åkte hem och jag hade diskat färdigt.
Inte fel. Önskar att jag hade bevittnat Kampen live, men plånboken sa som vanligt nej.

För tillfället lyssnar jag på musik, & önskar att jag hade pengar på mobilen så att jag skulle kunna slå antingen Linn, Malin eller Emma en pling för att höra hur det har gått i helgen. Får göra det imorgon istället, det mest väsentliga ikväll är ju att höra Johanna berätta om sin helg med sin Blivande Make,. ;; :! Det är hennes ankomst jag väntar på, egentligen vill jag sova, men som sagt, det gäller att ha sina prioriteringar rätt. ;)

ska avsluta med att säga, att just nu lyssnar jag på Kelly Clarkson- Anytime nooone stooop. Idag har även All at once m. The Fray spelats flitigt,
meeen veckans låt är onekligen Crying like a church on monday, m. världens bästa New Radicals.

well,  hoppas att ni som läser dagens inlägg har haft en lika fin helg som jag har haft, & jag hoppas inte att min värdelösa svenska gör det jobbigt att läsa den rätt långa utläggningen om helgen m.m..:p haha.

& well igen, sleep tight, don't let the bed buggs bite.

(& till Jojo-Hanna, : HEHE. ;)
:! ) 

don't let go,

there's one dance left.


Idag är det en sån där dag, när jag bara saknar. Ville ringa Vikk när jag var ute & gick i morse, men det hade nog inte varit så lägligt, eller, ja.

uuuusch.
dålig dag.
men ändå inte.
för jag har fortfarande new radicals, som drar upp mig gång på gång.
& en maja :)


saknar linnzan, nästa gång vi ses blir det fjoll-film for sure, right? ;)
& DylinaxD HÖHÖ. vad kan jag säga, annat än att jag saknar dig, lix?:p fortsätt med att blogga, så att jag inte tappar bort dig helt! lova.

meen, snart får baby med haleboP ( ;) ), & så hoppas jag att det blir lättare.. men ändå. dagar som den här, då vill man vara nära, på riktigt. OKEEJ, vadå gay. men ni vet vad jag menar, eller hur? hm...

i helgen kommer det som sagt att bli nice iaf, tror jag nog..: ) GOLDEN LEAGUE ikv, DAMN ALLTSÅ. sen psych. en typisk carina-kväll i växjö, för jag kommer att vara ensam hemma, sitta framför teven, dregla lite över nån heting (ikv. är the target Thorkildsen, btw, om han nu är med då.), käka lite fruktsallad, ha tända ljus och bara sitta där i min ensamhet och må bättre än någonsin annars.
Imorgon blir det en NÄSTAN typisk Linkan&Carina kväll, för vi ska nämligen se på fotboll, det är ju våran grej lix ;) hehe. faast, vi ska var ahos mig, för första gången. jag kommer att få panik imorgon, kommer att få världens mani&skrubba hela lägenheten, haha:p men det kan ju behövas, så det är ju bara bra.
Annars har jag ju ett uppdrag i helgen med, jag ska nämligen svänga förbi hos Madicken ett par ggr för att se till hennes hamster:p intressant. jag fick förfrågan om att ta med henne till mig lägenhet, men njaaae, var inte så värst pepp på det, nääh:p

men NU, ska jag i alla fall läsa lite spanska, kanske ta en runda på stan med innan min sista lektion faktiskt börjar. redovisning på spanskan är det som står på schemat... har en känsla av att jag inte kommer att kunna behålla mitt betyg från förra läsåret, haha;P men betyg är inte allt, det inser man särskilt dagar som denna, när man saknar.

okej, byebye sorrow, ska dra mig i kragen nu och se över min anteckningar, skolan is the shit lix :)

thank god for majs, jojo-hanna & linkan.

And I'm crying like a church on monday,


Praying for these feelings to go away
So do me a favor baby,
Put down your new God,
And love me like sunday again.

New Radicals har tagit mig med storm. Tillsammans med the Killers, Robbie & Paolo är dom i en klass för sig själva. Eller borde jag kanske skriva, i en klass för sig släv? Gud jag vet inte, min svenska har försämrats något brutalt under sommarlovet.

Ikv. är det i vilket fall som helst LAS VEGAS, m-m-m, njutning. & imorgon blir det nog the Notebook&Psych, med tända ljus&frktsallad, myys :) vad händer mer i helgen då... tja, jag bör kanske nämna att.. DET ÄR LANDSKAMP PÅ LÖRDAG:D how feting-nice är inte det?! Plinkis kommer över till mig, damn vi kommer att dö.

Till sist kan jag väl bara säga, att det känns som att den här förkylningen jag har drabbats av, känns som att den kommer att vara förevigt. Det är hemskt. Jag är van vid att Johanna är den som brukar vara sjuklingen, nu har jag plötsligt drabbats av .. ja jag vet inte vad, jag är som sagt inte särskilt van vid det här. Dagens fråga är onekligen; hur mycket snor kan kroppen producera, egentligen? hjärnkonotret nästa.
Men ni trodde väl inte att en förkylning skulle hålla mig bort a från skolan, va? ;) oh no, skolan är allt. Vad jag känner för den här skolan&allt som har med den att göra, de känslorna går inte att klä i ord.

Ska avsluta med en favorit-bild, på mina hjältar. Tror inte att Jojo tar illa upp, över att jag härmar henne, faktiskt: ) inte denna gången.

image10
heroes,
for sure.

Someday we'll know,

if love can move a mountain.
Someday we'll know, why I wasn't ment for you.

image9
det blir inte mycket bättre än såhär.
kärlek.