Jag älskar mitt meningslösa liv (I ett hav av kaffelatte, såklart.)

Gosh, konsert i fredags, Lars Winnerbäck med band, Miss Li, Emil Jensen, mfl.. MMMM. Jag känner mig aldrig så levande som när livemusik står på schemat. När jag cyklade hem vid tolvslaget fann jag det svårt att första varför jag hade legat sömnlös två nätter tidigare. Och jag rider nog fortfarande på fredags-vågen, jag känner mig fortfarande rätt så oslagbar.
I vilket fall så har jag inte fått de bästa bilderna på lasse&johan ännu, vilka självklart är de viktigaste, men jag postar en del bilder redan nu. Enjoy!När vi kom vid sjutiden stod Emil Jensen på scen. underbar! Jag förstår Annas kärlek.Sen kom Sophia Karlsson med band. De var väldigt skickliga, men samtidigt också vääldigt värdelösa. intressant!Miss Li var grym och spred glädje, oavsett om man stod vid scen 1 (och väntade på lasse), eller framför scen 2 för att komma så nära Miss Li som möjligt, sjöng man med. Underbart!


Det var dags att ta några obligatoriska two-on-two pictures, och eftersom att det inte existerar särskilt många på mig och johanna, så ställde vi mer än gärna upp. Eller, vi ställde upp, i alla fall.


JagkomprecishemfrånGrekland&jag tog också en bild. Och ja, jag låg i ett solarium i 20 minuter igår. Jävla Emelie.


okej ENOUGH with meningslösa bilder! Lasse baby! :) Längre hår en sist. Men han var även bättre en sist. Så jag ska nog sluta trcka hans gästbok. Inte för att min "snällalasseklippdigvafan"-kampanj har fungerat hitills i vilket fall.. Men ändå. Jag ska sluta nu, jag lovar.Jag har väl knappast lärt mig något sen' sist... Bara att jag alltid ska placera mig längst fram vid scenens vänstra sidan. Vid Vackra vackra Johan. Talangfulla Johan. Geniet. En av mina absoluta favoriter, bland musiker. inte för att han är snygg, även om det såklart inte är ett minus. Nejnej. Alla som har sett hon vid pianot, med gitarren, med munspelet, med.. ja vad är det han inte spelar? vad är det han inte spelar helt underbart?
Som den känsliga jäveln jag är var jag på bristningsgränsen ett flertal gånger under kvällen, men det var föst när johan sjöng solo under
Kom ihåg mig då som tårarna kom.


Kvällens bästa;
Så mycket. Publiken, Lasse&hela bandet, så många låtar var lika bra.
Kvällens sämsta; För stunden kan jag inte direkt komma på något. Eller, Strimmor, kanske. Och att MissLi inte var på den stora scenen. FLOPP! MISS! (hehe fattar ni hehe)
Kvällens initiativ; Beslutet att inte spela Kom änglar, även om stora delar av publiken skrek sig hesa om sin önskan. Men nu blir det så mycket härligare att höra den vid nästa konsert.

För visst blir det en nästa gång, det blir det alltid med Lasse. För det är han som knyter ihop allt. Alltid.

Waitin' on a sunny... boy.

Mmm Bruce Springsteen kan sina saker. Den rösten alltså. Det faktum att han är världens sexigaste 58:a åring är ju också ett stort plus.Jag delar numera lägenhet med en kille. Ni hörde rätt. En Kille. Dagarna då jag kunde vandra runt fritt i underkläder är över. Inte för att det någonsin har funnits några sådana dagar, men jag kan i vilket fall som helst inte göra det nu.
Växjö är underbart, gosh. VäxjöVäxjöVäxjö.
Det var väl egentligen det kan tänkte säga, att det är underbart att vara tillbaka, allt är kanon. Nu håller jag bara tummarna för att jag inte är skoltrött om en vecka.


next; båtmanstorget, till johan. WANTED BABY!


ummm..bop

gosh! Växjösjön riktigt strålade idag, som den alltid gör när det är soligt med ändå inte över 25 grader. Optimalt! :) På Växjö blir det hela på riktigt, fika på Palle med Izze och sen chill med Johanna på kvällen. Jag välkomnar hösten med öppna armar :)


well, jag tänkte stötta min tävlande vän Johanna genom att posta några scotlandsbilder i urval:) enjoy your saturday everybody!u-red, ullis, gekås..?

Traditionen att åka till ullared i syfte att införskaffa nödvändigheter inför skolstart/flytt hölls i liv även iår. Jo', jag och hennes folks tog en trip nu på kvällen, mycket lyckat:) Som linn sa; "man tackar inte nej till ullis".


dagens bästa lät ungefär såhär;
J;  -Fan jag hittar inte Charleston! (hon ser igenom ett register i en atlas, i bilen påväg hem)
C; -Konstigt, och jag hittar inte Charles heller..
J; -Charleston ligger ju visserligen i USA, men ändå..
C; -Mmm, det bord...

Plötsligt slår det oss båda att det faktiskt är en EUROPA Atlas Johanna har införskaffat sig på Ge-kås, inte en världsatlas. Visst har vi skrattat mycket idag, men det där var den perfekta avslutningen.nu ska jag sova, gp imorn! sen träffa linn:) dagens höjdpunkt. Att träffa linn alltså. Ibland läser johanna lite fort, så hon kanske först läste; Gp, dagens höjdpunkt! Men i alla fall, om ni läser det här; Hemma imorgon, malin och emma?

ps. SKJÄLVKLART kommer jag och hälsar på, V! Stockholm i mitt hjärta;) (och hässleholm!) ds.


Homecoming (queen).

Sköna gröna gislaved.
M-M-M!
En timme efter min hemkomst ringer min mobil. Jag känner inte igen numret, & därefter gör jag det otroligt idiotiska valet att fakiskt svara.
C -Hallå?
J -Hej det är Janne!
C (-F*TTA!!!!) -EEeeh hej
vi pratar om norge i ca fem minuter, det visar sig att vi har släkt där borta/uppe båda två. Brilliant. So now we're bonding.
    Det hela slutar såklart med att Janne, som är min boss på Gp här i Gislaved om ni inte förstod det (vilket ni troligtvis inte gjorde. jag menar inte att "alla mina läsare" är dumma, bara att det faktiskt vore konstigt om ni faktiskt visste vem han var ookey movin' on), frågar om jag kan jobba imorgon och därefter gör jag ett annat korkat val. Jag säger Ja. Såklart.
Tänkte ta lite sovmorgon och jobba lite senare, men jag har bestämt mig för att jobba många timmar imorgon så att jag inte behöver jobba på fredag. Yeeep. Så får det bli.
well, dagens lista. lustiga saker om Norge
1. Dokusåpor är som syre, eller som en egen religion. De är inne på sin femte säsong av farmen, typ 17:e säsong av Robinson (typ, ja) och så visar dom den senaste danska versionen av paradise hotel. Jag lovar att jag inte kollar. Jag bara zappar fram till dess att mitt nya favvo-program Hanna montana (man måste få ändra sig) börjar.
2. Old News; Skotland som ligger utanför Oslo. Namnet/stället borde kanske hamna under listan Brilliant things about the beautiful country called Norway (or NorEG in nynorsk). Anyhow; SKOTLAND!
3. Dom ÄLSKAR svensk dansbandsmusiik. Älskar. Verkligen älskar. (nämnde jag att dom älskade det..?)
4.Okej nu hinner jag inte skriva mer hanna montana börjar fortsätter listan imorgon byee

ps. lycka till med flytten vidar ds

so wrong.

Spencer Pratt on Letterman?
Seriously?
Spence..? Spencie..?
God.


Jag älskar hur alla skrattar åt honom, i alla fall.


ps. om du inte följer the Hills, don't mind watching.
och det är det ju bara jag som gör, sååå. ds


Once in every lifetime.

veckans sæmsta.
1. Sista dagen på jobbet idag (I'll miss that place)
2. the Jonas Brothers (Herre. Gud.)
3. Knæværk

allt annat har varit bra. :)idag ær det min sista dag i oslo, før den hær gången. Jag kommer att sakna jobbet såvæl som staden. Igår var jag på bio med min onkel och några av hans vænner, och innan filmen børjade vandrade onkel&jag runt i oslo i city ca 45 minuter. Jag funderade på vad det ær med storstæder som fascinerar mig så (nåvæl, både oslo och stockholm ((&&edinburgh!!)) ær væl SMÅ storstæder, men ændå), och jag kom fram till en del saker. Før det førsta kan man faktiskt vara alternativ utan att kallas emo (inte som i gislaved alltså). Det finns också gatumusikanter som faktiskt har TALANG. Igår stannade vi till utanfør W.B Samson før att lyssna på en musiker som satt mitt i gatan och spelade, han sjøng Like a rolling stone av Bob Dylan. Det var helt fantastiskt.
Hørde ni? Han gjorde en cover på en av værldens bæsta låtar,
och det var..
fantastiskt.


Sjælvklart finns det fler bra saker med storstæder. Men nu ska jag føra lite dagbok  (det ær min nya grej hehe), sen kilar jag ivæg till jobbet.førresten så fick jag blommor av my bosses hæromdagen, før att jag skulle sluta.
Jag tror att jag kommer tillbaka efter studentet. Det kænns så.
I alla fall, blommor. Vi ær i norge nu, liksom :) oh happy days. (de ær lite bruna, efter att hs blivit... oskøtta, oops. men ser ni, fair trade? they really do know me hehe)
ps. sverige på måndag. ds

'wont let this world keep tumbeling down

Oscar och Vidar flyttar till Stockholm,
Madicken till Linkøping.
Mattias blir kvar in the big Pear (Mullsjø, ja),
men jag och Jo', vi återvænder till Væxjø. Såklart.
:) det løser sig.


två veckor kvar till skolstart. Det kommer att bli en bra høst.