it's eeeasyy.

da da da da da

jag är pank. men som tur är sommarjobbat i Norge säkrat; men min dear farfar ska försöka få en plats åt mig ute i butikerna ist, för det ska gudarna veta att jag har gjort min share part of lagerarbete in my days.

och ey, anledningen till att jag skriver är för att jag vill att nelle ska veta att jag kollade på gg igår. och jag säger bara; hur kan en sån serie någonsin tappa gnistan? nej det tror jag inte på. Och är den inte märkligt, hur en bedårande person kan se ut som skit på grund av att hon har en hemsk personlighet? Eller, det är kanske inte så märkligt, ändå.


men nu ska jag försöka läsa lite spanska, prov imorgon och jag kan typ.. ingenting, fortfarande. det är lite the beatles frossa här i lägenheten också, och jag säger som Jo':

Had it been another day, I might have looked the other way

och snygg- jim är faktiskt snygg. lite.
 


ps. saknar malin, emma och linn. men inte så mkt att jag vill träffa dom, inte nu när magsjukan härjar i volleybollhuset. ds.

'and maybe it's to late to say I love you,

but you no I'm.. I'm always late.

jaa nog är det sent alltid. borde lagt mig vid nio, men icke. fastnade först med disken, sen vid youtube. kan se klipp med björn, schyffert, glans betnér i flera timmar. om och om igen. alltid lika roligt. jag minns herr Gustafssons första program; så fort han entrade.. scenen sa jag till johanna; Jag tänker INTE skratta åt honom! vad fan gör han där? han ser för fan ut som att han är femton eller något! han kan omöjligt vara rolig. Nej, jag håller mig till schyffert och dom andra gråa gubbarna i eliten. (typ så)
självklart så kissade jag i underbyxan under björns openening line. mm, det var visserligen inte kärlek vid första ögonkastet; men vid första skämtet.

som henrik skrev; Björn Gustafsson - Komiker (Överallt 2008)

well, bedtime nu. upp kl fem för att skriva arbeten.
(men innan det blir sängen; lite dire straits och lite.. suduko. tantvarning jag vet. men jag älskar det.)

dagens sanning; "Astronomi är den perfekta kombinationen av vetenskap och poesi" /Dr Simon, Summerland
(och jag vet att han inte finns på riktigt, men det gör inte harry potter heller men har jag någonsin brytt mig?)

'cause without you,

there will be no Safari.

mmm, nu har jag varit hos Vikk; fick en fet present. & smörgåstårta. vet ej om det var en del av presenten. men det var gott. supergott. thanks grrrrls!! :)
iaf, vikk, hemmafrun och deras friends skulle käka (=supa) ikv. Sj är jag rätt sliten efter Falkenberg igår, så det blir till att kolla på Wimbledon ikv. mm perfa.

på tisdag börjar gossip girl, då får jag veta om det är sååå bra som antonela säger. fast orka teve, egentligen. min nya grej är BIO. med johanna. mm äkta mys. det dumma med att gå på bio är att man (iaf jag) inte orkar gå till skolan dagen efter; och det är ju inte bra.


veckans bästa: James McAvoy och beeverly hills (alltid bh, alltid dylan;)<3)
veckans sämsta: Ledgers död och att Elvira börjat på idrottskliniken


boktips: med ryggen mot världen av åsne seierstad.

huh.

Vad händer liksom. Inatt somnade jag med ett leende på läpparna efter att ha upptäckt en ny kärlek,; i morse när jag hade stigit upp kom tårarna efter bara ett par minuter, pga av att min förra love inte längre finns bland oss.

heat ledger har, tillsammans med matthew mcconaughey, varit min favorit-australienare sen jag var 13, typ. (För det är ngt spec, med australienare; deras accent får den mest alldaglige killen att förvandlas till freaking McDreamy.) I detta fallet var dock mr Ledger extremely hot from the very start. & även TALANGFUL. Fantastiskt att han tog vara på det.
   okej, det kändes inte som att jorden rycktes bort under mina fötter, men jag mådde fysiskt dåligt. För självklart är det skillnad på när en närstående och en kändis går bort, men det känns ändå.
Förra veckan tänkte jag på det; undrar vad som händer nästa gång en kändis dör. När Anna Nicole dog kände jag inte särskilt mycket, men faktum är att man (iaf jag), får en illusion av att vara homie med vissa skådespelare och musiker (celebritet). När denne då går bort; ja visst fan påverkas man. Tänk bara på Elvis, Lennon, Diana.
Har funnit det svårt idag att sluta stirra på bilden jag har av Ledger och hans dotter här på datorn. Hur kan han vara på bilden, men inte vara i livet? & hur ska jag nu kunna se "I'm not there"? overkligt.

28 år, meine got, han kunde ha levt 28 år till minst två gånger om, så att säga. Rest in Peace.


men nu: fadderbarn.

ps.
se Atonoment (Försoning). Nästan lika bra som boken, vilket är very sällsynt.
ds


I pray that we make it through,

Make it through the fall,
Make it through it all.


fem bra saker som har hänt den här veckan:
Bejbi kom hem
Vi (jag&bejbi) fyllde arton
Jag blev full (hej fjortis) under min&bejbis födelsedag
En viss mr Hottie McHottie mindes in födelsedag (& nej det är inte du S.E)
Las Vegas har dragit igång igen hehehe

Imorgon är det öppet hus. Ines och jag ska sälja våra själar till de nior som ännu inte har bestämt sig för vilken skola de ska söka till.
Därefter ska jag stressa till stationen, hoppa på tåget till Hestra, sen hem--> återföring med den förlorade brodern.
Mmm bra helg. Stressig, men braaa.

Nu ska jag få min skönhetssömn. Viktig dag imorgon, & nu syftar jag inte på Öppet hus utan det är nämligen så här att jag ska kanske få min födelsedagsfrukost av min favoritkock Dragge Micanovic. m.m.m! leppina is THE SHIT, om jag någonsin gifter mig så vet ni vad som kommer att serveras :)

men nu; oth musik, packning och sen lite matte

ps
jag fick feta presenter av min roomie, Jo'.  Uno FET nyckelring, en biobiljett och feminima smycken.
thanks
ds


pirates

bejbi är hemma, och idag ska vi tävla om vem som får flest grattis-sms
jag är regerande titeförsvarare (så säger man kanske inte, regereande och titelshit tillsammans, övertydligt), från i fjol.
anledningen till att jag vann då var vikks-gratis sms.

jag borde vara mer,, exalterad. men vetskapen om att det är Marlena som är mördaren i Salem..my god hur kan ngt överträffa den nyheten.?

pz ppl, nu ska jag se på beverly hills.

I guess I never cared,

until I met you.

WOHOO. VS-fashionshow -07 var helt fantastisk. Inte som -06, när det gäller artisterna, meeen eeey inte ska vi klaga när snyggingar som Miranda Kerr underhåller.! Mmm. MEN som sagt, artisterna.. Justin var väl... tio ggr bättre, ungefär. Men man måste bara älska Spice Girls, och att Seal&Heide sjöng tillsammans (eller vad det nu var hon försökte sig på, jag blev lite förvirrad), & will.i.am.. han är ju ändå rätt.. bra.
fick ännu mer motivation iaf, honey nästa!;) tssss

Dagar som dessa.. gillar jag. De är sällsyna, men ack så uppskattade. Känner mig lycklig (trots enbart 7 h sömn). Jag ser fram emot framtiden. Studenten, och sen.. Australien;) kanske, hehe. Eller plugga. Whateva, det kommer att bil BRA. Jag hoppas bara att det blir tillsammans med plinn&vikk, iaf. Som jag skrev på julkortet jagglömdeattskickatilllinn; En vacker dag ska vi fira jul tillsammans, med Johnny och Jude. hehehehe.
Menmen.
Tillbaks till verkligheten. Spanska nu, och HJÄLP gissa vem som inte pluggat ngt under lovet? Hmmmm jag undrar vem.

Well, take care:)
och glöm icke att ta med Antonela i er kvällsbön, vi vill ju inte att hon ska bryta några ben i backen.
(or do we..? ;) )

There are 9 million bicykles in Beijin,

that's a fact, It's a thing we can't deny,

Nu är jag tillbaka i Växjö. Och jag gillarT. Men det är kallt, SVINKALLT! brrr. Tur att jag har Seth att mysa med, hehe. Han värmer mig. (not)

Iaf, lovet har varit SUPERBRA. jag har... träffat nelle, vilket inte händer så ofta (och tur är väl det för palla henne, hehehe). jag har även.. umgåtts med vikk. Eller, Vicki, som hon numera stavar sitt namn. Knäpp. Hmm, har chillat med linnzan en kväll med, MMM bra film! och en bra linn med, btw.;) feting nice att träffa malin, sickan och emma med, såklart.
och släkten.

det har inte hänt särskilt mkt under 07. Eller.. Justin, Lassex2, Disney, Mattias och.. operation. Det hände. och det vara stora grejer.
det som står på schemat 08 är... fylla 18, Lasse, jobba, hålla mig undan solen och såååå....  EM! mm, höjdpunkt!
annars inget mer. Skönt.

jag har egentligen inget vettigt att förtälja, er kära vänner.. bortsett från att det är idrottsgala i Norge nu, och Aksel är skitsnygg. plus att han blev årets idrottsman med. vem annars liksom?=)


(.. just like the fact that I will love you till I die.)

some crazy shit

alltså, titta på klippet nedan
jag dööör

http://www.youtube.com/watch?v=ydQdn1UGHaU&eurl=http://henrikschyffert.blogspot.com/