"You took a chance on loving me,

I took a chance on loving you", Katie Melua.


Norge ær lika underbart som alltid.

Igår var det en stor festival/konsert på rådhusplassen (vid underbara aker-brygge), ca 100 000 besøkare.
farmor; så du såg inte konserten vid rådhusplassen igår?
jag; nej jag hann inte, jag packade.
farmor; okej. Fattjo var dær. En rappare från staterna, han ska tydligen vara mycket kænd.
jag; Fattjo..? Har jag aldirg hørt talas om, konstigt...
(tystnad)
jag; Fat Joe?
farmor; Ja precis, han.


Jag har i alla fall sett reprisen nu, & vackra Katie Melua berørde precis som hon alltid gør. Hon kan dock bli lite tråkig och førutsægbar i længden, men trots det; Carina Gillar.
Nu ska jag se på fotbollen, & eftersom att  jag håller på Edwin van der sar så antar jag att jag håller på Nederland. Hej!Homecoming!

Jag funderar på att göra en film som heter Tillbaka till verkligheten. Varje gång jag lämnar Småland är det precis som att jag glömmer bort mitt riktiga liv, och förälskar mig i allt det nya, allt som är annorlunda. Emax Sverige'08 var supernice, jag hittade flera riktiga pärlor som kommer att få vykort från Norway i sommar.

Men, det finns inget bättre att komma hem till datorn, och läsa alla bloggar som har uppdaterats under verklighetsflykterna.


Postar ett par bilder. Puss på David, puss på Patrik, puss på personalen.. puss på allt.


"Allt är ett skämt", sade han, Batra. & så är det nog.Patrik&jag satt bredvid varandra under föreläsningen, och vi skratte konstant, mer eller mindre. För övrigt så älskar jag hur Batra spanar in Patrik på den här bilden.Izze är ett troll, och det är därför hon är min bästa. Och för att hon delar min passion för Tyskland, såklart! :)


´"Gänget". (fr.v; Wilhelm, Ines, jag och Patrik). Vi bondade under tisdag kväll, tror jag att det var. När alla andra spinnade/gymmade/spelade fotboll- volleyboll- basket, ja då rockade vi rockring i ca två timmar. Det var tider det! :) Puss på gänget. (Tur att vi inte var AS-SLITNA sista morgonen när vi skulla ta gruppbilden, HEHE).Nej nu ska jag börja packa inför min Norgetrip. BIilder kommer säkerligen upp på facebook, håll utkik!:) Jag ska visa upp oslo från stadens bästa sida, jag ska frälsa Vidde.
Ha en fin sommar! Ciao Ciao


You make it worth it.

Nu såhär den sista dagen i skolan tänkte jag bjussa på en låt som jag har lyssnat mycket på nu under årskus två.
Videon är väl inte hundra, men ändå.Ha en fin sommar allihopa :)


äntligen

Den senaste tiden har jag förstått hur viktigt det är att ungdomar i min ålder engagerar sig när det kommer till politik. Nu tar jag mitt ansvar genom att lansera tävlingen Sveriges snyggaste politiker.

Du som deltar är med i en utlottning där man kan vinna mycket fina priser. Några smakprov;
Ett fotoablum fyllt med bilder på t jejerna i Spice Girls
Mjukiskläder med Backstreet Boys-tryck (storlek; 10 år)
Westlifes första platta + en Okej-Poster på Mark

Ja, ni ser! Nu är det dags att dra igång. För att skapa lite spänning inleder jag med Sveriges mest attraktiva politiker, (enligt tidningen Café-9. Lycka till! :)


Del 1.
Carl vs. Per

image115

Yummie

Man kan säga mycket om Carld Bildt, men det finns en del sköna bilder på honom.
Först ett par klassiker;

image112
Mmm. Mysigt! :)


Nedan följer ett par nya jag hittat.
image109

image110

image114
snygg snyggare BILDT! :)

Idag har Carrie för första gången ignorerat en deadline gällande ett skolarbete. Arbetet i fråga avgör för övrigt hennes slutbetyg i kursen Sv. B. & istället för att i skrivande stund göra en kraftansträngning för att försöka rädda situationen, gör hon istället planer med sin vän Mattias som kommer till Växjö på söndag, och hon försöker även pressa in en göteborgs-trip i sitt fulla schema.

Är ovanstående påstående sant eller falskt? Den som svarar rätt först får min man. united kallender
dagens tips fick jag av min goda vän Izze. "Överanalysera inte", sade hon. Just det tipset fick mig att komma på några egna.
Våga konfronteras med ditt förflutna.
Våga se människor i ögonen, även om detta leder till känslostormar stora som orkaner.
Våga framförallt hoppas på en ny chans.


mmm Gislaved.

Jag förstår inte varför jag alltid klagar på Gislaved. Här finns ju allt man behöver. Ett "rö-ljus", typ tio pizzarestauranger och så Speedwaybanan då.
Nej men allvarligt. Det finns mycket bra. Som  min bästa vän Vikki, och.... ja, Vikki är nog den/det enda.
Men det är trots allt skönt att vara hemma. Farmor, farfar och mina ena mormor är här. Party! Nu längtar jag ännu mer till Norge resan, det ska bli kul att träffa släkten. Måste ta igen allt jag har missat de senaste... 18 åren, eller vad det nu är.

På tal om någonting helt annat, så diskuterade jag och min vän Mårten Malm min kvinnlighet igår när vi satt på biblioteket (eller snarare min brist på brist på kvinnlighet). Iaf, lite (mycket) skämtsamt sa Malm; Du är Sveriges svar på Afrodite.
Carina tänker; hm, Afrodite? Som i melodifestivals-afrodite?
Lite sorgligt att jag inte direkt kopplat Afrodite, kärleksgudinnan.Nu ska jag avsluta. kl är sex på morgonen och jag måste fortsätta med att skriva lite om Miguel de Cervantes. När min papi har vaknat ska vi nog fortsätta att snacka skit om Carl Bild, sen blir det studentfirande.

På tal om Calle. Jag är bombsäker på att han ALLTID blev vald sist när man skulle välja fotbollslag, på idrotten när han gick i skolan. För typ 200 år sedan.
Hej!!!!Mkt text idag, här kommer ett par bilder!
image104
Sommartrend: Läppenna (alt. läppPenna?) & superblekta tänder. Mmm vi gillar!


image106
Årets bild?
He's a hard man to please, thats for sure!  Clabbe är INTE övertygad.
Jobbigt att gå samhäll, jag kan tänka mig att jag, när bilden tas, försöker räkna ut hur mycket en chokladkaka + kaffe kostar sammanlagt. mm miniräknare!

Siesta! 2008 var..

Glassigt! Oerhört. Nedan följer ett par bilder, samtliga är tagna av Anna.


image91
Jag hade höga förväntningar på det Festivaltält jag hade införskaffat för 69 kr, och visst höll det! Men vi får väl tacka högre makter för att det inte regnade, då det inte var vattentätt. Till trots för trogen tjänst lämnade vi, Anna&jag, kvar tältet på campingen innan vi for hem. Festivaltält från Harald Nyborg, 69 kr, håller endast för en tredagarsfestival, no more.

image92
Vapnet var det första bandet vi såg, perfekt öppning! Jag hade t idigare bara hört en låt, en gång, och jag tyckte inte alls att det lät bra. Men nu så! Blev mycket överraskad, helt fantastiskt. Skiter i vad Vedija skriver, my god.


image93
När jag hade chansen att för första gången höra Esther spela kände jag att jag var tvungen att ta den. Resultatet av det beslutet är att jag blev frälst, det var något av det bästa jag sett och hört någonsin. Dagen efter spelnigen mötte Anna&jag tre av bandmedlemmarna på Netto, & vi förföljde dem även ungefär 300 meter bort från affären. (Mötet på Netto såg jag som ett tecken på att jag skulle köpa en Esther t-shirt, vilket jag följaktligen gjorde. Väl spenderade pengar!)


image95
The Radio dept. Hade aldrig tidigare hört talas om bandet, men jag blev oerhört imponerad. För mig är det en av de bästa spelningarna på hela festivalen, dels på grund av den mycket sköna musiken med också för att jag var där med min darling Malin.:) Du är bra Malin, den här spelningen glömmer jag aldrig, tack vare dig :).


image97
Vi hade tre slagord för helgen.
"Drick mycket vatten, visa inte rumpan och- FULL FART!" På bilden har jag lyckats med alla dessa saker, och jag är påväg mot Hässleholm Centrum. En mycket mysig stad (samhälle?), restaurangen Casablanca får lätt fyra av fem toasters.

image98
the Caesars var SUPERBRA, och att vocalisten är en av Sveriges vackraste människor är ju ett stort plus. Det var synd att spelningen blev flyttad till mitt på dagen, hade den ägt rum på kvällen som planerat hade det troligtvis kommit dit ännu mer folk.


image100image101
image103
Tre sköna människor jag lärde känna lite smått; Otto med håret, Daniel med hårspännet och Carro med leendet. Fantastiska! :)Jag såg sammanlagt arton artister, varav femton hela spelningar, men då anna och jag inte alltid närvarade vid samma spelningar har jag inte bilder på allt jag såg. Bilder från Niccokick och Håkan och lite annat är dock på ingång, dyker troligtvis upp här i bloggen under de närmsta dagarna!
   Siesta! 2009 är inget jag bangar på. Ciao! :)