The sun is shining bright,

But I prefer the night.

Idag har jag lyssnat på "Eru Edgy?", på p3. Programmet sänds på lördagar, från kl 16.03. Intressant. Jag gillar idén om att ett anti-rasist band ska kosta "500 SPÄNN!", och teorin om varför gamla och unga kan säga precis vad dom vill, inga hämningar där inte, den är rätt bra faktiskt.
Bra program! Jag gillart. Och jag gillar p3; faktum är att jag inte finnner Säkert!'s musik fullt så motbjudande längre. Det är lite som med kaffe; har man druckit ca fem kaffekoppar, då är det plötsligt inte så äckligt längre; och efter den nionde koppen är det rent av gott.


Det finns inte många människor som kan få mig att vara vaken efter klockan 22.00 en vardagkväll, men det finns några få människor som har lyckats med den uppgiften. På onsdag, den 2:a april, är det premiär för "Sverige pussas och kramas", uppföljaren till "Sverige dansar och ler". Veckans tips, helt klart!
Föresten, jag älskar André Wickström.
Andreeee Fille freddeee

Let it rain,

cover up the tears that we try to hide.
Let it rain, and when the fall subsides; we never seemed to cry.


Det är svårt att känna genuin glädje och spänning inför onsdagen, när jag egentligen känner att jag borde vara någon helt annanstans. För ett år sedan hade jag åkt till Norge utan att tveka, men nu ter sig inte allting som svart och vitt längre, allting är inte längre lika självklart.

Jag såg precis på Extra Extra; lika underhållande som vanligt. Programmet när Dogge var gäst är en klassiker för mig och Jo', var extra uppmärksamma vid 2.17 (och framåt).
Idag vill jag även tipsa om magnus betnérs dagbok (magnusbetner.com). Det är alltid spännande att följa honom på sina resor med Helena Sandklef och deras dotter, men dagens historia tar ändå priset.
Natt!

Having sex on a night safari,

Cruising like a star.
Last night I crashed the disco, blowing through the gamma rays
Hanging out with the chic beau monde.


Björn vad underbar som kocken Pierre igår, "Dom sa att det skulle gå bra ändå."

Föresten så har jag skaffat mig en pen-pal. Dubbeldate snarrt. Jo'!

Endast åtta dagar kvar till the 90s, därför blir det lite Nile City! Jag älskar "and the coulored girls go; dododo, dodo," , klockrent. (Låten har jag tipsat om förut, så jag hoppas att ni redan har hört den.)


The writing's on the wall,

I try to walk then I stumble and I fall.
The night is closing in, I try to talk, I don't know where to begin.

Ikväll blir det till att se på ett nytt avsnitt av Morgonsoffan- äntligen.

Jag införskaffade ännu en cdskiva idag innan jag tog tåget hem till Gislaved- jag använde min freestyle för att lyssna på den. Kände mig lite cool.
Missa inte morgonsoffan! Tror nog att Björn gör såväl "Benjamin" som "kocken" ikväll. Det ser jag fram emot.

Lite depp nu efter all BWO. Damien&Lisa;


I can't help fall into a trance,

Losing my senses.
I know  you're my hero in advance.

Löning&rea på Skivan&Boken resulterade i ett skivköp; Fabricator.
Frossa.

Dagens låtar är onekligen We should be dancing & Walking the night.
Det blir inte mycket tid över för teve dagar som dessa, när det återstår mindre än en vecka till dag-X.

Obsession- på pricken.

We should be dancing,

but we choose to fight.

Som sagt, mycket BWO nu. Jag finner det svårt att utse en favoritlåt, eftersom att det finns så många bra, men de låtar jag har lyssnat på mest under mina dar' är ju ändå Chariots of fire och We could be heroes. Därför lägger jag idag upp videon för Chariots'.

En favoritvideo är lika svårt att utse, då de flesta är otroligt bra, men Give me the night tillsammans med de två ovannämnda får nog ändå bli top tre.

Hoppas att du snart blir frisk Vidar!
Ciao folks.


We should be Bonnie and Clyde on the road.


I feel fascination, a kicking sensation
This is my turn and I'm striking for gold.
Let's fly this truck through the sky,
Worlds colliding; We keep on riding !


Jag älskar kändis-bloggar. Schyffert, Rolinski och Betnér. M-m-m.

Jag saknar serien "Psych" som visades på femman förut; men nu har serien "Chuck" startat på trean, som påmminer mycket om Psych... så om jag kisar och inte har på för högt ljud kan jag låtsat att det är Psych jag tittar på.

Snart ska jag sova; vi ska samlas på smp klockan åtta imorgon för att trycka fler pins och lite sånt.
Avslutar med en video; min nya grej.
ps. jag säger bara oth! ds


ps2. missa inte parlamentet imorgon! & om ni missade det förra veckan; kolla in klippen på youtube med Kristoffer Appelqvist. ds2

Chariots of fire.

Jag såg precis det sista avsnittet av Parkinson. Dame Judi, Peter Kay och David Beckham var några av gästerna, riktigt underhållande. Dock är det riktigt trist att allt är över nu, jag hoppas verkligen att SVT vill visa ALLA avsnitt i repris nu, så att man får se Michael Parkinson tillsammans med Fred Astaire och andra legendariska gäster.
Klippet nedan är egentligen inte det jag ville visa, det jag ville visa var ett annat med Ewan McGregor, när han snackar om Star Wars. Tyvärr var det inte möjligt att lägga upp det.. Älskar i alla fall slutet, när dom pratar om "the light sabers". Jojo, checka! Klippet nedan är ändå skönt, eftersom att det är Ewan. Såg Moulin Rouge idag, classic.

Mycket BWO nu med. Det gillar vi.Jag vill även tipsa om klippen när Kate Winslet och Robbie Williams gästar Parkinson. Ciao!

Man kan inte åka skateboard på kullersten.

Vetenskapligt bevisat.

Jag försöker utbilda mig lite nu, inför att Schyffert gästar city. Som sagt så minns jag inte särskilt mycket från nittiotalet, så jag försöker få i mig lite info om vad som egentligen hände, men jag lägger ändå mest vikt på att se gammalt Schyffert material. Hittade Gangsta Stina på youtube- underbart. Jag älskar näsan mot gallret, och mobiltelefonen(tegelstenen) i vattnet.
Schyffert är ju stenhård.Jag missade tyvärr parlamentet i söndags. Har för mig att Björn Gustafsson ska vara där kommande söndag i alla fall, och jag ska verkligen försöka se det. Det mesta jag har sett med honom är kanonbra, faktiskt. Han är bra i parlamentet, hade några riktigt bra lördagkvällar med melodifestivalen, han är perfekt som "Benjamin" i morgonsoffan och det som verkligen gjorde att han växte i mina ögon, var klippet jag såg från när Betnér var på big ben. Stark.

Lite mer nile city, sen bär det av hem till Izzy. Ciao!

god mat, härligt folk.

vikk skrattade och sa att jag aldrig skulle klara det, Jo stöttar mig, och jag undrar vad linn kommer att säga? att jag inte borde va så nyttig. och malin! ojjjj.
väldigt björn gustafsson, väldigt stort. (för mig.)

jag vet inte riktigt vilka åtgärder jag ska ta till, för att Vidde ska förstå..
iaf, grattis djana&dragge, till nitton år som gifta! :) puh, imponerad.
kl är 22.03. way past bed time.

Inside I'm dancing.

& bara så att ni vet. Vissa av er ser inte min text pga av min ani+padmé bild, men det beror på ett era datorer är knäppa. Det fungerar bra på min lappis, och det är allt som spelar någon roll.

I oktober ska Jo&Jag se Björn och Måns. Nice. Men just nu längtar jag mest till Schyffert: fredagen den 4:e april, dvs TVÅ DAGAR efter dagX. Helt perfekt.
Hoppas att ozzy får med sig vidar, och att det finns några biljetter kvar.
det ska bli spännande att se showen, eftersom att mina enda minnen rån 90talet är från när Prinsessan Diana dog, typ. Och så lyssnade jag mycket på Janet Jackson.

nej nu är det stenhårt jobb som gäller; vi har föreläsning på TC på torsdag, och företagspresentationen måste vi fixa parallellt med förberedelserna inför TC besöket. pommes.


trots ani's intåg i mitt liv så kvarstår faktum; james andrew är still The man. och det är väl rätt självklart egentligen; är man The man kan man aldrig mer vara någon annan än The man.
image76
ps. vi skulle ha skickat amy eller BWO. fast challan är bra.! ds

I don't know why You say goodbye,

I say hello.
Lennon och Co makes my happyyy.

Nu har jag endast en star wars film kvar att se, och vid MIN GUD (dvs james) vad dom gör för en! Lätt bäst, tillsammans med Titanic va. (men titanic kan man ju egentligen inte kolla på, right M? way too sad.)

Det var väl egentligen det jag tänkte säga. Och att jag måste börja se på säsong fem. Och att jag saknar falköpingsbrudarna, och Vikk såklart.


lite mkt Ani och Padmé, men Yoda och Obi finns alltid i mitt hjärta.
Star Wars, The Beatles och HP. Så är det.


     
       
Ani James Weasley bejbi.

Yeah you, got that something,

I think you'll understand.

beatles frossan har inte lagt sig än. inte mig emot.


till helgen kommer bestemor&bestefar; Det gillar vi, för det betyder att jag får extra mat med mig till Växjö på söndag. Och mat gillar vi, liksom. Eller vi och vi. Jag.

dumdidumdidum.. om du läser detta ozzy, hoppas att du har det bra:)
& om du läser detta Jo', så säger jag bara HAYDEN.
nellis; hur går det med säsong fem?
malin; hur går det med teorin?
linnzi; hur går det med allt? it's been too long.


ps. yeah go mona sahlin lite grand, idag. känns som att jag förstår hennes tanke. jag är ju ändå uppvuxen i gislaved liksom. in tha hood. vet däremot inte vad jag tkr om fp:s förslag. bra, tror jag. men kanske inte. det är ju trots allt fp vi pratar om, det finns säker nån hake som jag missat. ds


 
When I say that something, I wanna hold your hand.

Blackbird singing in the dead of night,

Take these broken wings and learn to fly.

Jag såg I am Sam igår. Alltid lika bra.
& den vanliga Beatles-abstinensen infann sig såklart direkt.
Varför döpte inte min pappa mig till Lucy Diamond?


& visste ni att George skrev Here comes the sun när han gick runt i Eric Claptons trädgård, en av de första vårdagarna 1969? intressant.


All your life,
You were only waiting for this moment to arise.

vart tog vintern vägen?

yeye- hemma i gislaved nu! niceee. upptäckte att det fanns ett åtta pack med såna små yoggie paket i kylen, dom går tydligen ut på datum idag. och det var som vanligt med fruktskålen- full med gammal frukt. Papi bara köper och köper, det verkar inte som att han har insett att jag bara är hemma ungefär tre fyra dagar i månaden. knäppis.
så iaf, idag när jag skriver på engelskan/ser på inomhus VM/ser på backhoppning och annan vintersport, då ska jag äta yoggie! mumma.

anledningen till att jag bloggar idag är egentligen att världens sötis fyller arton- woho watch out gisleparken! (inte för att nån åldersgräns någon har stoppat henne förut, men ändå.) yeye igen, grattis malin;) om du ser det här, så ska du veta att jag ringer dig lite later. om du är hemma, försök göra lite plats för mig mellan all tårta-ätande, okej? ;) hehe. älskar dig bruden.

mm just det. det är nice att ha en lista på olika bloggar på favoriter, som man kan spana in när man tar paus från arbetet. (vilket arbete, som att jag någonsin gör det jag ska.) första bloggen jag besöker är självklart herr Schyfferts, sen har vi ju Annas, Malins, Linnzans och Johannas. mm, underhållning. Att läsa mina vänners bloggar har blivit ett sätt för mig att hålla kontakten med bland annat falköpingsbrudarna, som jag träffar typ, tre gånger varje termin. (vilket suger, big times, btw.)

yeye för tredje gången, nu väntar faktiskt Holm och engelskan! ciao!


I focused on the pain,

the only thing that's real.

Jag älskar rapport, det är mitt favoritprogram efter fem år gamla avsnitt av "all acces" på mtv. mm heath ledger var such a hottie.

& jag blir lika förvånad varje gång jag ser Fredrik Reinfeldt på teve, när det står "statsminister" under hans namn i en ruta. Jag vet inte om det beror på att han syns såpass lite utåt att jag helt enkelt glömmer bort honom, eller om jag någonstans långt inom mig inte har accepterat honom ännu.

Hehe, minns när jag och Anna super-hatade någon moderat när vi gick i typ, femman. När vi hade "parti-tema" i skolan kom jag i Miljöpartiet, mm those were the days, åtminstone tänkte jag just då att jag vunnit jackpotten. Det tyckte Anna med. Själv kom hon med i Moderaterna. Hon försökte säga upp sig, men vår lärare sa att det inte fungerade så. Men ofta inte, skulle det inte vara verkligt?
Shit, vad vi var knäppa. Vart fick vi orken ifrån?
jaja. Mellanstadiet for life, det kan vi ju bara konstatera :)

well, lite naturkunskap nu och sen sängen. take care!

ps. mmm, leverpastejsmackooorr. ds.

and I will let you down,

I will make you hurt.

en ny vecka, nya möjligheter! Jag är inte särskilt bra på det där med nyårslöften, på långsiktsplaner, istället kör jag på en just-nu plan. Eftersom att jag ska dricka oboy på fredag ska jag bara äta skorpor och dricka grön te den här veckan, och eftersom att jag ska slappa på fredag så måste jag fixa undan ett par arbeten under veckans gång.

så ser det ut.
& idag blir det bio med en del av språkarna, jag se se när min favvo Leo ska försöka rädda världen genom en dokumentär, mm al gore&leo i mitt hjärta. på torsdag blir det bio med Jo, lite bob dylan sådär efter naturprovet-innan matteprovet låter kanon.
& vikk hade tydligen "träffat någon på flygplatsen". Som i en film, ungefär. Lite eww, men samtidigt rätt gulligt.

& just det, Ozzy är i sunny Croatiaaaa. Lite avis, 20 grader och sol låter långt ifrån superfel.

och föresten så är Johnny C SO my man just nu.