argh.

jag är så TRÖTT. somnade inte fören sent igår, och så gick jag upp asa-tidigt med, för att tränaaa. har ju sovmorron på torsdagar, egentligen.
blä. och nu har jag snart spanska, sen ska jag till Indiska och köpa en present till min moo, efter det blir det handboll, sen bär det av hemåt och då är det tvättning, packning, städning som gäller. slutligen sängen! men ska upp asa-tidigt imorn med, för att hinna träna innan skolan. jävla bajs. tar tåget hem antingen vid 1412 eller 1812. orkar inte stressa, egentligen. plus att ingen kommer va hemma på kvällen ändå (det skulle vara martin då.xD), så jag är helt ensaaam. kan lika gärna åka 1812. men vill åka 1412. ÅH!
dilemmaaaa. haha, nationella, hjälp.

jajaja. det är inte lätt. Imorn är det dagX =)
Och förhoppnignsvis får jag min mens. Det är nåt som inte stämmer. kanske är jag också gravid, precis som johanna.?!:O men LOL på ossxD HAHHAHAA.
men två små bebisaar skulle väl inte sitta helt fel.
Eller jo, hata baaaarrn.
Men kan ge min unge till Vickan och Daniel..xD OMG stackars barn säger jag bara.

och mer. vet ni  vad jag avskkyr att göra smilys jag inte vet hur de ser ut?  Eller så. det tar sån tiid.
gaah vailken gnällis jag är idag då.
Det måste vara hormonerna.
HAHA
 
tjarrå, nu är det snart lov, CHILLEDILL!

p.s Jacob hade en skjorta på sig idag, värde; 800 spänn.
"ok."
d.s

muy/mucho

Det är inte alltid så lätt, som man kan tro. Det vore himlans mycket enklare om det vore lättare än vad det är. (nähe.)
Missade hundra höjdare igår, med flit. eller alltså, jag var så trött att jag gick o la mig istället för att stanna uppe. så det var ju med mening, eller så.
Lite illa. Men det var skönt att sova:) faktiskt. oväntat va?;) haha.
Nu ska pojkarna gå iväg och köpa glassss, innan företagstekniken. Fatta att alla pojkarna har skinnjackor:O typ, jaha.:p haha. Jacke är lätt snyggast i sin, blir helt manlig. (not). Fast vid närmare eftertanke är nog Brokes snyggast, den är fan RÖD.! helt COOL. HAHHHA EVA BRAAAUN.
Och vet ni mer? Jag köpte stift igår. LILA. Fem st. för femton kronor: TRE kronor styck! hallå eller?! plus att dom var helt fattiga. dåligt köpt:p men kunde inte låta bli, jag tänkte "let's go crazzzy", haha.

Nu ska jag plugga lite spanska:) Pressen ökar nu, måste stå emot. hej så länge!:)

If you see us on the floor.

aaah. planeringen för helgen är klaaar.=)

Vikk, mcDreamy!;p hälsa från mig vafan!<3

bummer.

Naturkunskap..:)
hm, kom precis på ett STORT fel jag gjorde i likviditetsbudgeten. HM! Ska allt prata med Inger jag. (Fast det var inte så stort,, men lite stort.)

Börjar inte fören om 45 minuter, vilket betyder att jag hinner plugga lite Nk:) yess. Träna idag igen:D yey! värsty bra, för då kan jag chilla lörda/sönda om jag tränar varje vardag. NICE!

oh: jag är så SÅ patetisk. men hey, jag tycker om honom, inget kan ändra på deeeeet.  (måste bättra på mina matte skills, fick reda på att han har läst matte C. hmp! attaaaaans.)

ps. shet, lägenheten ser ut som en fucking katastrof. ds

alltid.

(say it.)

VAIK, yess. killaran är roligast:)
Undrar vart Madicken är? hmm!
Nu sitter jag i alla fall i skolan, som alltid. blir nog sent idag med, ska vänta på Jacob när han har spanska, sen blir det Fe för hela slanten. Prov imorn och bara så att ni vet; jag SUGER KUK på Fe! men hey, det är kul: ) Så det är bara att bita ihop.
huu, spanskan idag kan ha gått hur som helst..=/ men jag hoppas på det bästa. för jag är en optimist, just like miss roberts. (snart mrs seth cohen.) haha;p nejdå, driver bara med er, jag är lika nedtyngd och pessimistisk, som alltid. (mina älska livet-perioder verkar infinna sig allt mer sellan nu. behöver antonela!)
Har rast nu, och Ida springer runt och försöker hitta en kortlek. Själv lyssnar jag på lite Justiiin. o nelly, o timmy. bäst! obsessed, yes.
..men nu är det dags för lite plugg, innan Es:n som börjar om.. en timma. hinner nog med en hel del. härligt! för det betyder att efter att jag har pluggat med Jacob, kan jag cykla straight (haha) till Ik. (o spana in emmaaaa. haha nerrå!) Ska träna, duktiga jaag.

I helgen blir det till att plugga.. kul. ingen madicken i johannas säng, I guess=/ to bad, but hey, I'll live. Tkr faktiskt att det är kul att plugga=) i helgen blir det svenska, engelska, matte och.. Föreningsteknik! Stadgar, blää. 

Nu ska jag sluta nörda mig och sätta mig ner med historian. hej så länge!  

ja!

say it right; remix. videon! äkta buddies..<3
http://www.youtube.com/watch?v=BVG1WaxRD7Y&NR

can't get enough..<3 varför kan de inte komma till skandinavium alla tre..?! <3<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=ykk7MD_Jqbc&mode=related&search=

(och självklart menade jag timmy, justin och NELLY, vilken radarTRIO!)

åh, vad jag längtar.

timmy och justin, vilket radarpar.

nu sitter jag i skolan, pluggar spanska. tar bara en liten paus just nu, väntar på Esther. Prov imorn ju! Måste gå vägen, planen är att Victor och jag ska äga Viktor. Synd bara att jag känner mig helt oförberedd..=/ men jag gör mitt bästa. blir inget hundra höjdare för min del ikväll, tyvärr=/, måste vara laddad imorn.
Men hey, ska träna ikväll iaf!:) eller träna o träna.. vara med på fysen, som tar typ tjugo minuter:p sheet. men hey, jag tar vad jag får, plus att jag saknar Vickan.
Blir inget spel för mig i Dinamarca, nejnej, men har iaf fått börja springa på stället nu, på en jävla tjockmatta. på den mjuka sidan . hm! men min sjukis är iaf sötast:) efter hon som arbetar i receptionen inne på själva gymmet.. gosh! blir så avundsjuk. men ändå, inte, för hon är snällast i världen.
jaja. var på CG efter att jag träffat Sofie (min sjukis), köpte tres plátanos y seis kumquats. Godast! Lovarrr.


ja du.. vad finns det mer att säga. jo, vikk är min bäbis för fan, haha. och att jag vill gifta mig med en viss Taylor. (är lite tänd på Bullet, men hey, han är Jojos.)
och en sak till; porni är still min bästa, trots att hon är världens tråkigaste och tröttaste ibland. (jag skojar bara, du var inte tråkig. bara trött.:) )

hej så länge, ska återgå till min anteckningar nu:D och fortsätta lyssna på Justiiiin ( youtube; the place to be), och förundras över min o Simons musiksmak.
later! (HOMIE. du vet vem du är;p)   


kunde inte låta bli.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"och hon ser bistert på  mig, när jag ställer mig på bänken för att kunna titta på prästen."
(David Coppperfield. Kickass bok, av en kickass författare; Charles Dickens.)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
..luft.

3. Vad var det senaste du såg på TV?
priméra division, celta vigo-sevilla.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
15:15

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
hm.. INGENTING. sitter i mitt arbetsrum. (jag är den enda i klassen som pluggar efter skolan, verkar det som.)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
för typ.. femton minuter sen. på väg till skolan från idrottskliniken. och hjälp vad det BLÅSER!

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
På sidan 51 i min beloved spanskabok.<3
8. Vad har du på dig?
Ett par gamla jeans, ett gammalt linne, en gammal tröja.

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Drömde om.. ik, om att mitt knä var bra igen och att jag kommer få spela i Danmark..:) (drömma går ju..)

10. När skrattade du senast?
hm.. På väg till ik, tänkte på nåt Jacob sagt innan vi skiljdes åt utanför skolan.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Målarfärg, lister, hyllor. en affisch med olika teve/datorspel på. (vet inte hur den hamnade där. Victor?;) )

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja.

13. Vilken var den senaste film du såg?
hm... HMMM. dunno! eller.. jo, DIRTY DANCING 2..!:D

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Kumquats..! och en lägenhet till mig och Jojo, på båtmanstorget..!;) och en villa till mina föräldrar i spanien, och ett hus till hela familjen nånstans i gislaved. kanske på snobb-sörgården.

15. Tycker du om att dansa?
ehm, nepp.

16. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
ehm.. JA:D sheet, ni ska bara veta våra planer. vikk, linn och jaaag: )

(jag tog den här listan från Veronicas blogg.. kunde inte låta bli:) )

like a record, baby.

you spin me right round- Dead or Alive.

Så kickass att jag smäller av!!!!!!!!


ta trä.

oh, remeber, Linnzan? I sommras, hos Christina, innan Robbie. Vad vi åt den dagen! Gud hjälpe oss, att vi itne sprack alltså. Ett mirakel. När vi skulle bada, fiskarna och tyskarna, hahaha. Trodde att jag skulle dö, nästan.
O Göteborg då. Men Girls- effekten EVERYWHERE. Men hey, det var bäst i alla fall.
Danskarna, shet alltså, chilla lite va:p. (Och robbie bjöd ju med oss till sitt hotel.. awh. det är för mig fortfarande obegripligt varför lasse sa nej.)
Kom att tänka på sommaren 06 idag, som ni kanske märker. Jag övernattade hos linn.. Jag vet inte hur många nätter. Laguna, Johhny och de andra pojkarna på mtv, fruktsalladen.
Sen vi flyttade har jag bara sovit hos linn en enda gång. Illa. (HAHAHA jag älskar att skriva "illa" med stort i, SHET.)
Måste bara säga att jag saknar det, att jag saknar dig, linn. Skönt att allt är som vanligt när vi väl ses, hade det inte varit det vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

Imorgon är det free air day. jag ska ut och vandra, äta korv, leka dunkgömme. sen blir det badhuset! äventyrsbadet!=) kickass. ska simma lite med, lite träning sådär. sen basta:D ska bränna lite faaat. Filosoferade lite med Jacob förut. Man känner sig alltid så vältränad när man har badat, simmat, pgaav att man blir så förbannat hungrig, vilket gör att magen dras in, and there you go. underbart!: )

Nu ska jag fortsätta snaska (hahahha), på mina vindruvor, och plugga. och ringa linn, hoppas skitungen förmår sig att svara. (det är bäst för henne det.)

dagens; ugnsbakad potatis med baconröra:D på b. bloms med Majs och Linkan, heey. (föresten, maja ägde sönder idag på vad som skulle föreställa hockey, när vi tjejer lirade på idrotten. ;) )

Baby, I want you, Like the roses wants the rain.
You know I need you, Like a poet needs the pain.
And I would give anything,
My blood, my love, my life,
If you were in these arms tonight.


There's no need for words right now.

I watch the sunlight dance across your face, And i've never been this swept away.
Cause I can feel you breathe, It's washing over me,
And suddenly i'm melting into you.

(caught up in the touch, slow and steady rush.)