free.

At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. But there are some lines... that are way too dangerous to cross.

4 h.

på sjukhuset. bajsss. men läste världens bästa bok:D herre gud, måste berätta för johanna!

nu sitter jag och chillar. läser lite bloggar, OMG antonela botic är en nerd! men det är bra, för det är jag med. alltid vi;)<3. höhö.
IK snart. eller, vid ett. lalala. hoppas jag får träna.
inte för att jag räknar rehab som träning^^ men, jaa. får panik av att bara sitta still. men igår, gode gud! 90 grader, hjälp mig. johan var helt crazy, vi satt ju där hur länge som helst. men hey, känner redan hur mina lårmuskler har "utvecklats." haha, shet.
och på onsdag far hon! have fun in Italyyy..!=D yey! hälsa zlatan!;D hahahah

vikkis sista dag.
sista dagen hon kan skicka gratis sms, och jag tror att en viss nerd håller med mig när jag säger TACK OCH LOV FÖR DET. hahaha fan vad vikk har trackat oss, omg hon är fan den riktiga nörden!;P

simmade igår, haha. jävlar vilken bra träning! vattenpolo, lalala vad vi blev ägda. men hey, vilken träning! mkt bra. (conny är fortfarande en spännis, HAHAHHAA.)

nu ska jag smälla i mig lite jordnötssmör, lalallala..(A) men ska vara nyttig sen, fakitskt. lax på rostbröd, med spenatblad och tomater.. MUMMA. tack vikk!:)

martin; we'll see about that;)

It's good to have you with us.

Ik imorgon, sen kommer farmor och farfar, vi ska till glasriket=) sen bär det av hem, ska bli så sköönt. träffa linn. och vikk! jajaja!<3
(hey, it's only natural.)

hemska nyheter.. Sebb, hjälp. Hur? inte bra.:( måste träffa Vikk imorn, bara måste.
(my heart, it don’t beat, it don’t beat the way it used to.)

jag och jacob är så duktiga!:) pluggat sönder oss den här veckan, oh yes we have. och idag åker Ines till österrike, får mig att önska att jag började åka skidor när jag var yngre. kunde ha åkt till hestra any time, men nejdå.
(for reasons unknown.)

just nu sitter jag och önskar att klockan ska gå fortare. det är fortfarande evigheter till att Madicken kommer till stationen, sen ska hon hem också för att släppa av packning, och seeen kommer hon till skolan. snälla sötnos skynda dig!:)
(can we climb this mountain.? I dont know. higher now than ever before.)

jacob ringde igår, när jag nästan lyckats somna. samtalet var.. ehm, intressant, I guess.;) hey, uppspelt eller vad? hm! haha. tjugo minuter senare lade vi på.
(I've got this sentimental heart that beats.)

Maja är fortfarande sjuk, vilket betyder att jag inte kommer att träffa henne innan hon beger sig till France... undrar om det kommer att sluta som det gjorde för Taylor? hm, värt att tänka på!;) and majs;
(I don't shine if you don't shine.)


The good old days, the honest man;
The restless heart, the Promised Land.
A subtle kiss that no one sees;
A broken wrist and a big trapeze.

The teenage queen, the loaded gun;
The drop dead dream, the Chosen One.
A southern drawl, a world unseen;
A city wall and a trampoline.


lovin' you.

oh idag blir det till att hyra film (självklart efter att jag och jacob har pluggat.), blir nog pirates and love actually.:) oh yes.

jag blir alldeles tokig av att inte få träna..! Men imorron, då ska jag i alla fall till träningen, måste ju få träna lite vanlig fys..=) lite crosstraining är heller aldrig fel.;)
måste erkänna att jag är rädd.. det var ju värre än väntat. Ljungby? oh on. Josse? oh yes.

Ska ringa Janne idag med... Blää, nervous. (men hey, Åkerberrrrg..;D)

Ska nog köpa frukt idag med, min fruktsallad igår var så kickass! ; )
och imorgon kommer Madicken hem! Finally! oM jag inte ska jobba på lovet så blir det lätt att jag tar tåget hem till henne, jajaja!=) till.. där mitt emellan Vimmerby och det där andra, mitt ute i ingenstans.;) tss.
(once again; I'm so sorry, Simon..)

Nu är det snart matte, har haft sovmorron idag. tiderna jag börjat skolan den här veckan är 9, 8, halv 10, och imorron blir det kl 10.=) askalas jö.

you spin me round round baby.

-
hey, är vi bäst eller vad?:)
jag och jacob har skrivit som tusan idag, igen. så braaa. lite whyyyy doo yoou build me uuup by Jacob Håkansson är inte heller fel, it gets you going:) det är därför det har gått så bra att skriva idag.

måste bara säga TACK, till världens bästa Majs!=) tack för musiken och avsnitten. just nu sitter jag här och lyssnar sönder låtarna från Sam's town, och när jag kommer tillbaka efter lovet blir det lätt o.c maraton, no doubt about that. lyssnar på bones nu, och jag kommer fortfarande ihåg första gången jag hörde den..:) det var i slutet av -06, jag var hemma, såg på jay leno och the killers var där o spelade..:) de var utklädda till tomtenissar och var helt tokiga, så underbart var det.
samma sak med all american rejects, första gången jag hörde dem var när de var hos Leno och spelade Move along, det glömmer jag aldrig..!<3

and I begin to wonder.

måste tyvärr sno nått från Veronica nu.. but its for a good cost=) hey allihopa, ni mååste bara se the fray's musikvideo på youtube, greys anatomy versionen..:D jag lovar, inget slår den, hell no. så lova nu att ni går in och kollar på den!=)

nu sitter jag i skolan, chillar lite innan jag ska till IK. Rätt tomt i skolan idag, de flesta är väl sjuka I guess. Hade "möte" förut, på föreningstekniken, Elin lät nöjd så blir kanske mvg trots allt..:) skulle vara lätta poäng: )


Så dumt att det inte är Greys ikväll!! Funderar på att be Erika om ett par avsnitt..(A) lalala. men neej, man måste se dem på teve.
Eller..? Hm.
I vilket fall som helst så blir det tråkigt ikväll utan ugly betty o greys..=/, eftersom att jag bojkottar Gilmore Girls (inget Lori hjärta Luke, ingen Carina.), och Desperate houswifes har jag inte följt så bra, men ska kanske börja se på det igen. Den är ju trots allt än utav de bästa serierna någonsin.:)
Men den bästa är lätt O.C
Oth är ju inte heller helt fel. (kan inte fatta att Mart. missade det i söndags, herregud:p)
och sen har vi ju Beverly Hills.. Teveserierna teveserie!:D Vet du nelle? Jag har börjat se på det igen, det sänds ju på morronen på trean!;p WEY!<3

Såg klart på Gilbert Grape idag med, på engelskan. Några grät, men inte jag och Jacob. Kan nog ha berott på att vi förstörde lite för oss själva genom alla kommentaret..:p vi gjorde filmen till en komedi, och gud såg att det var gott, oh yes he did.

Men nu ska jag skriva lite på median, är väl egentligen färdig, men är aldrig nöjd. Sen blir det att ladda inför storsalalomen:D Jacob är bajs om han håller kvar mig i skolan. måste cykla hem senast tio i fem.!
ciao!
(och nu är Vicke på väg till south africa.. blä på dig!)


were did I go wrong? I lost a friend..

förlåt mig för vad jag sa, det var oerhört korkat av mig. Du har rätt, det har du alltid. (I'll go were evere you will go.)


Well, hit me hard SE.


Helgen har varit perfekt, nästan. Har sagt dumma grejer, fått reda på dumma grejer.

Men har fått en bra nyhet, Jag och Sickan ska bli grannar igen:D How great is that?!=D ooh, jag har planeeer;) oh yes!


Iaf, har sett på alpint, skidskytte och tennis is helge..:) Tennisen håller fortfarande på, final just nu faktiskt, så måste skriva snabbt=) go Petrova=D hon är så kickass:D
Nu ska jag bara komma på hur man lägger upp bilder här, sen kommer en massa bilder på Emil Svendsen, Ole Einar, Grubben, Svindal och självklar på the one and only; Ketil Andre Aamodt.! Den störste, och gud vad vi saknar honom! Men förstår honom, glet attt åka ner för en jävla cake i 150 km/h när man har familj. En mycket klok man! Självklart förstår jag Grubben också, måste ju vara otroligt jobbigt att resa så mycket.

btwm GRATTIS Anja:D way to gooo! Sket nästan ner mig, lovar.
o Aksel Lund då.. Historisk:D Första norrmannen som tagit guld i störtlopp i Vm, inte ens Aamodt lyckades med det, fick dock ett par silver..:)
Järbyns prestation var ju också helt otrolig, han var ju inte så nöjd när han väl kom ner:p haha. Men brons, wtf liksom?!:D Synd att Fill, Miller och resten skulle köra bort sig bara. Men vad gör det, egentligen;p

Snart är det VM i längd, och förhoppningsvis har Estil hittat formen, och skulle vara kul om Ole Einar kunde vinna nåt:D Tufft att satsa på två idrotter, och ändå leda världskuppe ni den ena. Otroligt att han vann första världscupen i längd han ställde upp i, i höstas..:) jevlar. Nu leder han ju världscupen tillsammans med Greis, i skytte då, vilket betyder att han troligtvis kommer tappa en del när han kör Vm..=/ men hey, vad gör det, när alla vet att det är han som är världens bästa skidskytt., OCH världens bästa åkare i spåret nu..!=D
Jaja, nu ska jag tilllbaks till teven, Tenniiis..!:) Fotboll senare, hoppas att Ibrahimovic får spela.. Men hjärskakningar och liknande är inte att leka med=/.


missa inte oth idag, är kanske bätter än förra gången om vi har tur:D


español.

Björn-bär, alltid.
Bengtsson, varför ska du alltid lämna mig? jag blir så ledseeeen.
;) haha. nejdå shnögging, I can take it!=)
Idrottskliniken på tisdag kl. 14,  jag missar ES: n. LYCKA, WÖÖÖH NU ÄR DET FEST MANNET!;P Hahaha.

I helgen.. Hm, på fredag ska jag nog hem och sova bort hela kvällen, as usual:p haha. Eller, blir kanske bio med bryschan, we'll see about that. På lördag blir det till att plugga med bryschan, oh yeah fetma here we come!:D hahahahaaha! And media, always;) Sen blir det Högstorp, till Mathildaaaaa..!=) Vi ska feta oss, hell yeah:D (Dvs säga om Mathilda orkar med oss, hon kommer va ngt bakiis.;P!)
Självklart blir det en massaa skidor i helgen..:)! Alltid! Det är det bästa, yes.
Nu blir det snart spanska med Esther som har många fester. Hon har börjat bli ltie hård, spec. mot hockeykillarna som fick ig på senaste provet, again.;p wey to go Esther!;D

This time I know it's the real thing.

Den som utsätter sig för kärlek, utsätter sig för lidande.

pools of sorrow.

Jag är inte rädd för döden. När jag dör, då kommer hela min värld bli svart och jag kommer inte att känna någonting. Det kommer att vara precis som när jag sover utan att drömma, enda skillnaden är att jag inte kommer att vakna upp igen.Jag är inte rädd för att dö.
Det värsta jag vet är när någon som står nära mig dör. Ni känner till känslan, eller hur? Ena stunden är personen där, den andra är han.. borta. Oftast går det inte upp för dig på en gång, men när det väl gör det, det är då vetskapen kommer. Vetskapen om att personen i fråga inte kommer tillbaka.


Nothing is ever going to be as it used to.
Never again.
People always leave, always.


super bowl.

Jag missade Super Bowl.:( Tänkte se slutet ju, men alla hade ju somnat. blää.
Oooh, den har veckan handlar allt om SKOLAN. Jag får ju inte träna, så det är lika bra att ta tag i plugget nu. Jag tycker faktiskt att det ska bli kul, tro det eller ej. Har redovisat idag på NK: n med Mike & Jakob, haha det gick ju sådäär:p Får nog G i alla fall, om vi har tur. Nu pluggar jag på historian, har prov om ett par minuter. Efter skolan ska jag lätt skriva klart mediauppgiften!!:D Jaa! Jag äger Jacob och Carro SÅ HÅRT.;P hahaha.
Imorgon ska jag plugga på.. Spanskan, & Företagsekonomin. yes:) På onsdag.. så finns det säkert nåt att plugga på, det gör det alltid. Matte, troligtvis. Suug.
Lätt att jag ska leta skor den här veckan:) Låga convers, sneakersmodellen då. MÅSTE HA!=)
Btw, Antonela ska ha STRYK. oth är så braaa!!!! : )
Vad hände med Beverly Hills 2? HAHAHHAHAA. Dylina 2 & Dylina 2. HAHAHHAhaha jag tror jag döör.xD
Nu ska jag till Historian, wish me good luck.
ps. Majs är sö SÖT. Sötast!:) ds.

Pools of sorrow, Waves of joy.

(Föresten, vad säger du om glass och hallon ikväll, johanna?=D)


it's called björn-bär.<3

Allvarligt talat, han är den ända jag kan ha ögonkontakt med. Jag brukar avsky det, men nu.. can't help it.

I vilket fall som helst är jag tillbaka i Växjö nu:) Åkte hem igår, med Johan. Dåligt val. Skulle tagit tåget. Men det är lätt att säga nu, haha.
Klockan var alldeles för mycket när jag kom hem, orkade bara se nyheterna sen var det sängen för mini. Idag vaknade jag relativt tidigt, det tycker jag allt. Segade lite på morronen, myste med hunden, såg på teve. Vikk ringde & jag kom på att det kanske var dags att hoppa in i duschen. Efter det fortsatte jag att chilla, tills halv två då jag sa hej då till far & Jezzee, lämnade dem &  for hem till Vikk=) Yess. Skitungen har ju fyllt år! Yes she has! Hon är lite efter, men hey, hon bjöd ju på tårta!;D Och gud såg att det var gott. Vilket det var, alldeles för gott!;P haha. Nejmen det var mys hos Vikk, alltid. Jadie var lika sexig as always, yeees.<3;D hahahaha herre guuud.
Mor hämtade mig vid fyra, vi åkte till Hestra & jag hoppade på tåget. Köpte biljett, allt strulade sig & till min stora glädje stannade vi i Alvestad i femton minuter. wohoo vad lycklig jag blev. Eller inte. Han iaf plugga rätt mycket spanska:) Yes. Måste imponera på Esther!=) Jajaja. Siii.
Gick hem från stationen, trodde att mitt knä skulle kola vippen. Mötte Vickan & Daniel, som var påväg till Konsum/Coop nära för att köpa mat, tacoooos. Hjälp vad sugen jag blev! Men vågade inte fråga om jag fick ta, & föresten får jag inte äta mer idag, inte efter tårtan (tårtorna, oops.), hos Vikk, nejnejnej.
Har suttit vid datorn större delen av kvällen, pratat med pojkarna:) Och med Antonelaaaa. Yes!=) Och bara så duvet; TÄVLINGEN ÄR AVBLÅST, tills att jag kan börja träna igen! Så är det! Så shut up fetto:P hahaha.
Har precis sett på Cold case, älskar det!<3 Väntar på att nyheterna ska börja, efter nyheterna ska jag sooova. Ni undrar kanske varför jag har börjat bli helt vuxen & ser på nyheterna varje dag? Jo det ska jag förtälja er, såhär är det; Vi har media projekt  i skolan & jag har turen att vara med Carro & Jacob. Det jobbiga är bara att Jacob kommer DÖDA MOI, om vi inte får mvg!:P Haha, & jag måste se på så många nyhetssändningar som möjligt för att klara av mina uppgifter bra. Så är det. Det är också därför jag reste ner till Växjö idag istället för att vara med mina bästa kompisar, som jag nästan aldrig träffar. Allt för skolan;p haha, illaaa. 

Nu ska jag drömma lite, komma på en bra fantasi som kan kan vidarutveckla när jag ska sova. Vet att fantasin ska handla om, eller rättare sagt vem, den ska handla om. yess. Att fantisera är det enda som håller, för mina tankar är de enda som alltid finns där för mig, twentyfour seven.  

Hey, fashion is his passion. And he's the man, Jacob. oh Yes hi is.