DiLeva? (repeat, fast cars)

Jag förstår inte hur han INTE gick vidare, helt oförklarigt. Tänk hur många personer han hade kunnat glädja.. Nej usch. Nästa år borde jag och Johanna bestå av en jury, det tkr jag allt.

Föresten är jag kääär. I Tracy Chapman, och en av hennes låtar. "Fast Cars", aww, lix. Alldeles underbar. Läs själva.

I remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone

Texten låter möjligtvis intentsägande och fjollig, men nejnejnej. måste höras, hel låten, för att man ska förstå :). Har saknat den människans röst. Lätt att jag ska youtuba henne när jag kommer till Växjö, oh yess.
(You got a fast car, But is it fast enough so you can fly away?
You gotta make a decision, You leave tonight or live and die this way.)

god, låttexter alltså, jaja. Har i alla fall inte lagt ut en HEL låttext som en vissa Johanna har gjort ;D haha. Btw, Johanna, jag har en ny smily på msn. Skit löjlig, precis som alla andra smilys, uschuschusch. Den enda jag gillar är den nöjda;;. Kan inte visa vilken jag menar.. men ändå. ;;
Johanna vet.

uuh. Sigrun? Haha :). najsigast, aah.
Volleybollare in town, aah. Vilket betyder att Linn, Malin und Emma är här :). yess.

(repeat, hjärta.)


och bara så att ni vet höll Johanna igen iår ;). Annars skulle hon LÄTT ha gått vidare.
Så måste det ha varit, liksom.
Och jag vet att jag inte säger det så ofta.. Men hon är nog min bästa vän ändå. Iaf mina bästa sambo :) ;;(Carina [Ca:rin'a] - världens bästa sambo, det är du det. :) ingen förstår sig på mig och mina ehm, "utspel" så som du, och även om vi inte känt varandra alls lika länge som alla tror att vi har, känns det som det i alla fall. du&jag&tv=oslagbar kombination. (it brought us together) :D -kärlek-

det värmde, det. och det gör det fortfarande, även om det var länge sen.)


gosh, carina hjärta rabbla namn.! haha ;) måste ju visa alla att jag har vänner, lix. Så är det ju. Nej, det är inte lätt, alltså.

Nu blir det duschen:) sen sickan. vandra? igen? Oj, kanske. om orken skulle infinna sig. (vilket inte är särskilt troligt, but still.)

Felfria.

oj, jag kom precis på att jag inte hinner skriva nåt nu. måste skriva på svenskan ju! jag och mathilda är så grymt ambitiösa. oj,hur var stavningen där? hinner inte kolla.

måste bara skriva, att hoppas allt är bra med din syster och bebisen!: ). ja, duvet vem du är. haha:p sry, är stressaaad. men egentligen inte.. hahaha.

ghad, behöver nog äta nåt.

later!:DDD
EFTERLEEEED

She was never the last one standing.

Hej, igen. Andra gången, för idag.
Det har varit en mkt bra dag, det måste ja säga:) underbart att träffa Majs och Jacob igen, jag fick äntligen träna (höll på i ett par timmar. Var världens sötis där, lovar.!:-) ), sen lite citygross och till slut lite mat med Vickan. yess. Inte fel, inte alls!=) & Nu är det fotboll på teve, ska sanrt kolla, men är alldeles för nervös just nu, måste lugna ner mig först. ja, Nervous!:o. Det kan gå hur som helst, ja.
Har till och med satt på en tvätt nu=D Jag är så sjukt duktig! Haha.
Så ja, dagen har varit bra.. precis som hela lovet:). Först var det lite förfest hemma hos linn på fredagen, på lördagskvällen var det lite fjortis-time med flicksen, lite Win A Date With Tad Hamilton. Älskar! Svimmade flera gånger om, det gjorde vi allihopa. Jag hade ju inte bangat alltså, oh nej!;) haha. Söndagen.. hm, slapp: ). Umgicks lite med Sickan, aldrig fel.=) På måndagen var det joooobb, med Kimmen. Och Willy. Blöö. Vad jag slet! men hey, pengar vafan: ). Och  pojkarna träffar jag allt för sällan, men i sommar så..!: ). Jobbade måndag/tisdag, chillade lite med Linn på tisdag eftermiddag/kväll, det blev alldeles för kort:(, men det var härliigt: ). Onsdagen blev stressig, puh. Men hann träffa Linnzan och Vikk i alla fall:D. Sen bar det av till Växjö, träffade Mattias på tåget, HAHA, sen blev det till att sitta vid msn hela kvällen eftersom att det inte var nån greys. Gick upp kl. 3 på morgonen, Barks, Göteborg, Danmark. & Danmark ja. tja=) underbart! Kändes nästan som att komma hem, nästan ja.

Nejmen nu ska jag packa klart väskan, så att det bara är att dra till gymmet direkt efter skolan imorn!:) Sen blir det fotboll, lättish.-v
Hej så länge: )


nej, jag bangar ju inte, alltså.

åh, Danmark. Bra handboll, underbara toast's, ingen leggkontroll vid spriköp (men jag är ju sjutton i vilket fall så vem fan bryr dig), snygga killar (ett par stycken iaf) och extremt roliga flicks. lyckat? absolut :-).
aah, nummer åtta/nitton, jag hade inte bangat. Tyvärr vart inte Marielle där, attans. men hej, en annan gång.: )
Veckans sanning(ar), är;
1. Steven kör som en kratta
2. Vickan är en kåt zigenare -v
3. Danska toast's är godast, men det visste jag ju redan, från Danaaa.: ). (åt bara en toast den här gången, dom ingår inte direkt i min diet:p det är synd.)
Det finns en hel del andra sanningar också, men äääsch, interna skämt med mera är onödiga/t att dra upp här.
Två saker till bara; slår vad om att drickan jag köpte är godast, ska se om jag kan spara den till gisle., men det ska nog inte vara nåra problem: ), och solariumet i Strandby, KICKASS. Meddo kan ju bara lägga ner alltså, hahaha.

Idag har jag bara LEGAT i sängen och slappat.. Är helt slut efter helgen, det är sjukt. Har mått dåligt, det är därför jag har slappat, så jag är ingen skolkis om ni tror det. Det är den jävla salmonellakycklingens fel, usch. Just nu lyssnar jag på Avril Lavigne, top ten at  teeen.:D hon är fan asabra. Minns när Josse sa att jag var lik henne, nooo lix.:p hahaha.

Ahw, Vikk.:) sötast eller vad? saknar, yess.:(  & favorit-linnzan, alltid: ). bäst.!

Nejmen, nu ska jag göra nåt vettigt, typ städa (hahaha eller inte), eller kanske sätta på en tvätt..? (typ, NEJ. Det är bättre att jag skjuter upp på det, så att mina rutiner inte rubbas.)  Nejmen jag vet, jag ska packa min väska, så att jag kan träna sen, efter ES:n:) jaa. Sen bär det av till skolan, luncha med Majan:) henne har jag saknat! (& vet ni vem mer jag har saknat.? Björrrn.;) ).
Så nu måste jag säga hejdå, tyvärr. Sakna mig inte för mkt (hahaha.)

btw, S.E är en jävla sexgalning, seriöst.

btw.2. Jag tycker att Jojo-Hanna ska komma hem från Italy, jaaa. Hoppas verkligen att dom går ut och festar på kvällarna! Fan, är man sexton så är man. ITALIIIEN. The place to bee till att man fyller arton/tjugo!;p HAHA.

aj.

långfärdsbuss.
:D

ooh. jag är så glad, men samtidigt..

vilka dåliga människor vi är! jag skäms så mycket, det gör jag verkligen, men jag ångrar det inte. Nej, verkligen inte.
hey, här lägger man ut sitt liv i bloggen. och jag nämner inte ens alla namn, vilka personer det i det här fallet handlar omg. det är nästan ännu löjligare, att bara  komma med en massa antydnignar, eller vad man nu ska kalla det. men jag nämnde knappt något som någon kan koppa till någonting alls. nästan ingen i alla fall. bara jag, och så du då. (se?! en "antydning", igen.)


menmen, dags att rabbla namn så att ni som läser detta förstår att jag har kompisar. en antydning, eller nej kanske inte, till min... hahaha, duvet vem du är!;p);
vikki är softast, alltid. eftermiddagen har varit bäst:) och kim, HAHA. du år så.. jag finner inga ord:p bara.. HAHA. du är fan också softast. fast, inte på samma saätt som min bästiiis. (men omg:p)
Okej jag pallar inte rabbla fler namn. kanske för att jag inte har nåra fler vänner. HHAHHA. lol på mig:P
nejmen nu ska jag försöka få tag på Sigrun, orkar inte möta Vikki ensam. Måste ha min mobiiil, klarar mig inte utan den!:p hahaha
btw, sommaren komemr att bli så bra. med linn:) och med sica wtf;p PLANER!

men det gör fortfarande ont, och jag kan inte sluta tänka på det.
jag behöver en maja karlsson, och det bums.