turnén 2008..

... var över förväntan.
och jag hade ändå superhöga förväntingar.
det var främst özz som förvånade, positivt. hans snack om smala tjejer, jante, sverige, handikappade.. allt var klockrent.

soran var bättre än jag någonsin har drömt om, och jag drömmer faktiskt om honom rätt ofta. fick några tips inför de kommande flygresorna, när planet störtar ska jag bara hålla hårt (alltså, superhårt,) i flygstolen, så klarar jag mig

måns var samma måns som på extra extra men ändå så långt ifrån, han är sjukt klok och kungen på att improvisera (och kung på att trasha runt som en äkta rockstar, han hade dock ingen elgitarr så det fick bli en klocka. björn blev helt förvirrad när han gick upp efter måns, hade ingen koll på när han skulle gå av)

när björn pratade om hur svårt det var att vara nyinflyttad i stockholm och sen även sjöng "kossan burning" var min kväll gjord


men soran var bäst. MMMM. och alla drev med björn, klockrent.
fick fota i början. så alla passade på. och måns passade också på, tydligen, när björn ställde sig på knä.one for the family album:) <3fantastiska. tack!!well well nu ska jag lägga mig, svårt att sova dock när det enda jag kan tänka på är flygresan som väntar på tisdag. jag har faktiskt städat mitt rum i växjö, om jag dör vill jag inte att mina folks ska hitta ett stökigt rum i city. omtänksam jag är.
och just det. johanna is handsome. tänkte passa på att skriva det, utifall att det här är mitt sista blogginlägg. ciao ppl!!

and you're just like a curse

phew,
ett prov och fyra inlämningar,
intensiv och produktiv dag som avslutades med en fika på bibblan.

nu är det midnatt, och jag lyssnar på duffy/ser på scrubs/pratar med oscar. tre favoritsysslor på samma gång; life is good.


planering; soran, björn, özz & måns i konserthusen imorgon, HSM3 på filmstaden på lördag, HP5 lördag kväll på Lofthusgatan och allmänt chill med Vikk på söndag. Did I mention that life is good?


duffy surely is the remedy
.
(men nu kommer snart johanna, time to go! ciao)

B.R

Numero 2:

"When people hate with all that energy,
it is something in themselves they are hating."
Brideshead Revisited

numero 1:

"It seemed to me that I grew younger daily with each adult habit that I acquired".
It's friday,

so lets sail away folks.and nothing has changed,
nothing.

A poet in pain,

I can make a million out of you.


I lördags var jag ute på landet med några vänner. Vi spanade in Bergkvara Slottruin, snacka om att jag fick Scotland vibes! När vi vandrade omkring i omgivningen kändes det som att vi befann oss i Europast gulaste stad snarare än den grönaste, höstfärger är verkligen compelling. Tack för en fin helg peeps.

Något mer som är compelling är filmen Titanic, som jag satt uppe och kollade på inatt. Fyra timmars sömn var knappast en optimal uppladdning inför redovisningen jag höll i morse, men mitt skämt om Emelies ragg gick hem och dagen var räddad. Älskar samhäll B.E: - Carina, hur stavas egentligen gillt? Med ett eller två L??!
C: - Eeeh. Googla det.
E: - Jag har redan gjort det! Det kommer upp på båda!
C: - OH NO! If google don't have the answer, then who does???

Som Sofie sedan sa, Google, our most reliable source, has failed us.
Det här är nästan lika oroande som finanskrisen. Nästan värre, eftersom att jag märkbart påverkas. Vart är världen på väg?
En gammal bild från Deluxe. Tack Billie!!! :)

juliet, dear.

"True love is like ghosts,
which everybody talks about and few have seen."

weigh me down with love

Vanligtvis är söndagar den veckodagaen då jag mår som sämst. Söndagen är den dagen som framkallar irritation, samt ger upphov till yrsel och jag är oftast bara allmänt stressad.

Jag önskar att det fanns fler söndagar som den här; när jag bara sitter i ines kök och trycker i mig pannkakor med nutella, med lite vindruvor till efterrätt. Att försöka sjunga med i Duffys "Warwick Avenue" kan vara ack så underhållande (läs; omöjligt). Att lyssna sönder Lars Erikssons "Rejected love" fungerar också fint.


Fem saker jag inte kan vara utan just nu:
D
ragges äppelkaka (eeh plugga imorn isse? hehe)
Nypon-te (med överdrivet mycket honung, tack.)
Lars Eriksson (mmm. mmmmmm.)
Biblioteksbesök. (Det är inte så mycket böckerna som lockar, det är fikat som är den centrala.)
VFG. (Given.)


Det är viktigt att fika. Som Ines så klokt "brukar" säga; Det finns alltid något att fira, varenda dag.
Hon blir mer och mer lik sin far för var dag som går.


and I saw sparks.

Jag har inte alltid varit ensam,
en gång sa en person till mig att Someday will a god band sing about us in a beautiful song,
och det är så det känns nu, att så kan det kanske bli igen.

Spännande.

Hejhej.


kick..off.

Ikväll är det elevkårs kick...off, pizzabuffé på Fria följs av discobowling. I mitt fall blir det nog mycket pizza och lite bowling.

På onsdag är det kick...off för UF Kronoberg, vilket betyder att jag kommer att smita ifrån temadagarna för att se Sveriges Bästa Säljare Gustav Svensson och Lisa Nilsson stå på scen! Fler borde komma.


Jag gillar verklige uppstarter och avslutningar. Avslutningar är dock bara okej när jag vet att det kommer att hållas en uppstart inom ett par månader igen, slutliga avslutningar såsom studenten och begravningar klarar jag mig utan.


I övrigt är Vidars hemkomst högst efterlängtad, jag freakade lite tidigare idag när inga av mina fasta fikakompisar hade rast samtidigt som jag (och med fasta fikakompisar menar jag Ines), och det enda jag kunde tänka på var hur skönt det hade varit om Oscar och Vidar bodde kvar.
    Om någon vill bjuda mig på en biljett till Markus Krunegårds uppträdande på Palladium på fredag ska ni inte vara blyga. Bara boka, betala och bjud!Ha en fin vecka,
det finns ett nytt avsnitt av the hills ute på mtv.com,
det serveras "crispis" på westside och
lars winnerbäck sjunger fint om små söta vita barn. Hej!