at stripped

untouchable, luna halo cover
 

st Jamess's-day

En dag som denna kan ingenting gå fel.
Byter man ut "green eyes" mot "blue eyes" i låten nedan skulle man kunna tro att det var jag som skrivit den, om mig och Jamess.
Om vi hade mött varandra i en bar, vill säga. Vilket vi kanske gör när jag flyttar till London/Edinburgh.


yo nice face let's go to dinner

joe är på "träningsläger" i "spanien"

men snart kommer hon hem,
och då ska vi fira James födelsedag och njuta av våra bekymmersfria liv


nu ska jag dock skruva upp volymen (taylor swift-sparks fly) och skriva lite på en skoluppgift... hadetfintpeepsoseriös friidrottare på sin artonårsdag

taylor

'cause I don't know how it gets better than this


merchant

Stephen James är ett fricking genius, till skillnad från min pappa som anser att the office är "för dumt ibland alltså". Extras är great precis som the office.


-You know I've been looking into that but it's a bit tricky 'cause these people are in Los Angeles

-So?! You've got a phone!

-Yeah it's complicated though 'cause it's like.. It took me two days to realize that they are 8 hours ahead

-They're behind

-Are they? That explains quite alot.


free from our history

jag sitter här och undrar om det fortfarande är coolt med vänskapsarmband, samtidigt som jag funderar på hur man kan träna under tiden man är förkyld.. utan att förvärra förkylningen. dessa frågor varvas med funderingar kring skola och jobb, givetvis. så fort de senare tankarna dyker upp börjar jag dock lyssna på tamarama och känner direkt hur allting kommer att lösa sig. nicolas sjunger fint.
Nu ska jag ut och gå en runda, men mammas mp3spelare och min mobiltelefon. Me gusta elektronik.and if we ever get older, I'll be a little more sober
and I'll be home with you
with a different point of view

big-nose is on a roll right now

jag fick en massa sminktips av stil-fanny när vi hängde i stan i fredags,
jag valde att testa dem på a friend of mine i helgen.woho I guess all those hours of watching the Hills has finally payed off.. I mean, Audrinaaaa. Jag tror att vi är soulmates hon och jag, jag menar jag köper också alla skvallertidningar jag ser med Brangelina på framsidan. Me gusta Brangelina! Me gusta nicknames! Good night.

småland, jönköping, gislaved

11.00, ICA kvantum
Träffar min gamla handbollstränare. Fortfarande singel. Han alltså. Och jag med, i och för sig.

11.45, på altanen
Chillar på framsidan av huset i värmen. Känner röklukt; min granne Ingolf njuter av solen&att vara islänning i Sverige genom att röka en morgon-cigarr.

12.00
Pappa försvinner för att tvätta båten (kommer tillbaka efter sex timmar). Och just det, han har köpt ny bil. Hans mittlivskris går tydligen före den ekonomiska krisen. Jag gillar det.

15.00, fortfarande på altanen
Nu är det bekräftat. Bygdens största white-trash, som också råkar vara min barndomsvän, är gravid. Min granne Sigrun och jag skrattar en stund men slutar när vi inser att det egentligen inte alls är roligt. Det enda positiva är att hon inte behöver oroa sig över sin studiesituation, eftersom att den är obefintlig då hon hoppade av gymnasiet för  typ två år sen.

18.00- för alltid
Pappa berättar för alla som korsar hans väg om den nya(begagnade) bilen.Idag är den första nästan-feberfria dagen på en vecka, vilket uppskattas något enormt. Mami köpte Fearless till mig idag när vi var på kvantum, vilket uppskattas ännu mer.