jag undrar,

om johanna är vaken?

save room for my love


UF + massage + gratis mat på bosna-fest + sjuts hem = BEST DAY EVER! typ;)

mm väldigt internt blogginlägg, som vanligt skulle jag vilja påstå! Inte som Jojo's, som man typ kan relatera till eller jaa nånting. Men EY, hoppas att ni alla mår bra:)
& Linnzan; call me! :)

NU: john legend till jag somnar, & imorn:  träna, plugga oooch... VÄRLDSCUPEEEEEEEEEEEEN :DDDDD

En obekväm sanning

Nu tror ni kanske att jag ska prata på om hur mycket jag avgudar mr. Gore (vilket jag har blivit dumförklarad för i Ines senaste krönika, typ), utan, ja, alltså... okej. det är lika bra att jag säger det rakt ut.
Johanna och jag delar ej sovrum längre.
tystnad.
Jag vet. Jag förstår att ni alla blir chockade.
Jag kan nästan förutse vad som kommer att hända på fredag kväll, när jag kommer att sova ensam i lägenheten. Jag kommer att smyga in i Johannas rum, lägga mig i hennes säng, för att sedan somna. I fosterställning, that is. Det är nämligen såhär, att Johanna har behållt det gamla rummet, jag har fått "äran", att bosätta mig i det.. andra rummet. Det känns bara så FEL.
Men kanske är det precis som när man byter arbetsrum i skolan. Till en början tror man att man aaaldrig kommer att vänja sig vid det nya rummet, den nya stolen, den nya datorn. Men Inom förloppet av endast ett par dagar, har det som alldeles nyligen kändes så NYTT och så FEL, blivit en del av ens vardag.
Jag hoppas nästan det; fler sömnlösa nätter i det nya sovrummet är ingenting jag ser fram emot.


Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir det plugg. Som vanligt. Men jag gillar det. Faktisk. Jag väntar även på att min roomie ska komma hem. Jag har ju trots allt någonting stort att berätta.

och ey, linn. om du ser detta; jag ringer dig ikv. så stäng av mobilen om du behöver vara ostörd, för annars ringer jag till att du svarar;) så, nu är du förvarnad.

ps.
jag saknar mattias.
ds.


now as friends, we say goodbye,

I think there's something in my eye

jag döööööör snaaaaaaaaaaarrrrt.

det har vart mkt killers lyssnade idag, jappsii! mkt old stile, á la get trashed, & även mkt nytt soommmm tyyyypp, shadowplay.
btw så är replaceable så vacker. tears in my eyes!
 
top tre, band va
- The killers
- Billie
- No Doubt

typ

& "snart" är det fotboll! precis som väntat så spelas matchen 22.00, äkta á la españa stile. it's nice. & mmm jag tror att min favorit får spela ,Shabaaan the maan!:D:DD

sry för att jag är lite crazy, men jag tänker på att mattias åker imorn, & även på samtalet jag mottog inatt. det är inte konstigt att jag känner mig lite heartbroken, och då finns det inte heller nåt bättre att göra än att lyssna på get trashed,- & DÅ BLIR MAN helt enkelt lite crazy
me like

take care! & eyy, Sawdust in my heart!


hey honey, Take a walk on the wild side

en affärsplan, ett matteprov och fem dagliga besök på Schyfferts blogg senare, så är även denna skolvecka över.


gosh alltså, lou reed har kommit a long way, så att säga! här har jag lyssnat på hans låtar från tyyyp -74, och nu PANGBOM, så spelar han in världens feting låt med my favourite band of all times- The Killers.
Life is good.

Men jag är trött, jaaa. Strax blir det sängen. Kan knappt förstå att klockan är över halv elva, jag som alltid brukar lägga mig vid nio på fredagkvällar. wellweeell.

imorn får jag det lilla sovrummet, yess baby! men jag hinner nog inte flytta in, för imorron ligger ALL FOKUS på FOTBOLLEN. det blir till att ta en trip hem till linkan. lite johan glans ska vi nog hinna med också. kanske.

jag har väl egentligen inget vettigt att säga... men ey, har nog aldrig tipsat om a walk on the wild side. sååå, om ni inte har hört den förut, lyssna på den nu va :)

& ey, jag saknar linn lite grand vavavava lix. linn plockepinn, hehehehe
fredags humor

dagens, iaf: The Killers feat. Lou Reed - "Tranquilize"

ps.
det är den sextonde idag.
ni vet alla vad det betyder! nu är det endast two months kvar. overkligt, som jacob sade.
ds.

leibovitz VS sparks

dom är båda enormt duktiga, men måste jag välja, ja då är bev sparks min favoritfotograf.

image14

I'm sorry for the times that I made you scream,

for the times that I killed your dreams,
for the times that I made your whole world rumble.


mmm. juletider.
okey, jag vet att det inte är jul ännu, men... typ! jag kan knappt vänta, det är helt galet. det är bara SÅ MYS. plus att jag har köpt alla mina julklappar nu. det känns braaaa:) & julen är så bra, för då kan jag jobba, vara hemma, träffa vännerna. typ..,.. linnzan;) som är på en dejt ikv, btw. eller, jag utgår ifrån att hon är det, eftersom att hon inte har på sin mobil. kan inte förstå varför den skulle vara avstängd annars.. nejnej ;) haha.

ville väl egentligen bara säga att att jag längtar till julen, till mitt&jojo's pyntande&firande.
& att madonnas låt- like a prayer, är RIKTIGT BRA.

Men nu är det kick-ass lindsay på teve, Freaky Friday va;) ska kolla lite sen, när jag är klar med pluggandet.
adios amigos! :)

and I just can't get enough;

turn out the lights.. and what are you left with?


mmm, things kunde ju ha varit bättre, jaa... men jag och veronica har ju iaf nåt att skratta åt, hehehe. mm tack Jojo, för att du är en sån glädjespridare! ;)
ikv ska jag utnyttja det faktum att Madicken har två healthy legs, hon ska "få" tvätta mina kläder, laga min mat, diska min disk, & mkt meeer. hehe.
men nehe, en snabb visit till mr. Schyfferts blog, and then är det dags för mig att hoppa bort till Ines, för att få min dom. HEJ.


all I want is to rock your soul.


And if this world runs out of lovers,

We'll still have each other.

jesus alltså, om jag någsin gifter mig.. då ska jag och min make dansa till starship- nothing is gonna stop us now på vårt bröllop. och så ska en massa new radicals spelas! & Innan du börjar gnälla, JOHANNA; jag vet att jag har sagt att jag aldrig ska gifta mig, meeeen det är såhär nuva att jag ska gifta mig, men bara om det är med mr. Duhamel. okey? hehe

btw- bigbrother låten från första säsongen, mediahora, jesus den är BRA alltså! Saknar BB så att det gör ont i hjärtat ibland;P haha

nejmen nu ska jag lipa lite. kan nämligen inte festa ikv, vilket är SYND, eftersom att jag verkligen känner för att va lite EMO och supa gärnet.
(okeeeey peyton, chilla lite va!;D )

yeye nu ska jag ta reda på varför Vikk undviker mig- FÖR DET GÖR HON. palla vara cool liksom!:p jesus.

later!


You talk too much,

maybe that's your way of breaking up the silence, that fills you up.

Aqualung- Something to believe in,
en gammal favorit, for sure<3

And yes, I do feel like you have let me down. Just when I needed you the most.

ps.
Malin är SNYGG, :)
ds.