here you come again.

jag vill inte och jag kan inte,
men jag vill ha viljan, och jag vill kunna.
så varför?
om det inte vore för att jag redan förstår att det skulle vara ett sk. mission impossible (som faktiskt är impossible,&inte som på film), skulle jag läääätt söka till "snygg naken". till mys teddy som är lite peddo, eller RÄTT MYCKET BLÄÄ.

men LÅT MIG, då! ni förstår inte. låt mig vara fjortis/wannabe EMO. LÅT MIG HERREGUD.
hm, nu verkar det säkert som att jag tjafsat m. ngn, men nope, ingen har sagt nåt. (you want to know why? because in Gislaved, we hide our feelings.)

nu orkar jag inte mer.
skriva alltså. (jag sa att jag vara WANNABE EMO. så kul ska vi inte ha.)

gud. vad är det med mig? det här inlägget ryker nog imornbitti. eller njet, ska ju till soklan halv sju för att skriva om arbetet så att linkan blir nöjd.
TACK GUD.

I can be.. whatever.

jahapp, så vart det gisle i helgen. överskattat, men det är det enda vi bonnar har, so you gotta lööv it.
Som vanligt lyckades jag och linn vara värst, när dom som i vanliga fall är mest galna tar det luungt. vad är det för fel på oss? ääsch, det vart kul till en början iaf;)^^

träffade lite nytt folk med!: ) en galen saraaaa från jkpg, emelies polare jaaaa. och.. solle;) hehe. HEHE. god så pinsamt.. menmen, thanks vafan.
und adde was thereee tooo. haha vad skulle jag göra utan adde!?;D god. helt galet.

anyhow.. i fredags vart det bio med linnzan!:) orlando vart så heeet att jag ville dööö, men nej det var ngn annan som dog ist, sjukt sorgligt vart det. efter bion käkade vi tacos hos linnen, slängde i oss maten och cyklade som de dårar vi faktiskt är, hem till amanda. svettigt värre, men det var det värt, för där var det väldigt trevligt:). andreas och.. AMANDA, var där;P (nehe;P), haha. & lite annat folk med, men äsch^^
sen vart vi vid tivolit, halvkul.
snarkade hos linn, rygg to rygg, rumpa to rumpa.<3

lördagen var först väldigt seeeg. såg linns broder i karnevalen;) haha. galen. var hos martin och oooj vilka människor jag träffade, inte igår:O men trevlans. gick hem, sov, cyklade till linn, åt mat som grillmeister lars bandage fixade, elva pers vart vi;p haha, stackars lars. blev lite... RABARBERPAJ too:) thanks christina..!:D bäst.
efter detta, (dvs säga efter att vikki hade fjollat runt hos linn och bara tänkt på att hennes GOODing satt i källarn.) bar det av upp mot parken och stora scenen, och gissa vilka som uppträdde..? dumdumdumdum.... MAGNUS CARLSSON, och måååns:D und anna book, äckel^^ magnus var lätt bäst, som alltid, men måns är inte heller fel..; ) tihi.
begav oss till jesper sen, och efter det till simon. as najs:) sen gick vi tillbaka till tivolit.. sen gick det bara utför ;) ska inte gå in på några detaljer.. men jag vill be om ursäkt till alla, i synnerhet solle, martin (om BTW, hade kvällens najsigaste party-outfit), lisa och framför allt.. vikki.

det var en bra helg trots allt. det bästa var att jag fick träffa plinnen, oh yess.
just nu sitter jag i skolan, har varit här sen sju och pluggat natur. fast det har inte hjälp någonting, så jag hade lika gärna kunnat stanna kvar hemma i sängen.

snart är det sommarlov, vissa slutar ju skolan den 7: e (inte jag då, utan nerdsen i jönköping:@ ), men innan jag slutar så ska simon och resten av treorna hinna ta studenten. hm! vet inte riktigt vad jag tycker om den saken.

weeell, idrott nuuu. (dvs att jag får sitta vid sidan av och bevakaaa. kul? njae.) pooosss haaaaj:)

Call it love.. or whatever you call it.

Inåtvänd Planläggande Konkret Känslostyrd person



SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar.

Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det.

Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.



Usch, det är så läskigt och äckligt sant..! Känner mig som den sämsta människan ever nu^^... men jag överlever..;)
Johanna kommer inte än på ett tag, så jag har lägenheten för mig själv ett tag till. ensamvarg, oh yes. rutiner,; tummen upp. om jag brukar gråta när jag ser på teve? every time, every day.

thanks Veronica, btw..:)

(blir nog att åka ut till hovshaga snart för att plugga med Emelie. och ikväll.. no words..:( )

störst av allt,...

"For a certain audience, at a certain time,
THE O.C. has meant something.
For that we are grateful."

when the sun shine, we'll shine together.

oh, inatt blir det laserzone m. klassen.. längtar! :). har precis legat i sängen och vilat, underbart. tog sovmorgon i morse föresten, det var inte fel. Såg she's the man med, innan jag cyklade till skolan. gosh, så hett!
(see my old man has a problem, he has a way with the bottle That's the way it is.)
Det har varit en bra dag idag, det måste jag säga=) mkt bra musik, en glad nyhet på historian, stadsvandring och så klart... ett av årets bästa investeringar / impulsköp..; min lars winnerbäck biljett..! Hitintills är det klart att Frida und moi ska gå, men förhoppningsvis hänkar Maja och Linkan med!=) Jojo-hanna o. johan verkar ju också rätt säkra på sin sak. Även om vi inte går together, så är det också asa-nice=).

Just nu lyssnar jag på Tracy Chapman och funderar på vad jag ska ändra på min motion, föreningsteknik ni vet ; ). eller det gör ni kanske inte. men alla snobbar på friskolan VFG vet!;D vi är så.. proffsiga. Vi lär för livet, så är det va..? Hoppas verkligen att vi har användning för vad vi lär oss på femti-poängs kursen i föreningsteknik..;). haha.

oh, bör väl sluta nu och fortsätta med pluggandet. för det kommer nog inte bli mycket pluggande imorn.. haha ;). har ju hyrt lokalen till kl 0700, och även om jag går hem innan det så kommer jag troligtvis att tillbringa större delen av dagen imoron i sängen...;)

"en elegi för alla sorger denna hösten handlar om, för en mor som sjuknat in och för ett barn som aldrig kom."

Fastän att jag vet att det är sjukt och fel på alla sätt och vis, och fastän att jag vet att det hopplöst, kan jag inte låta bli att känna som jag gör.
Tur för mig att ingen tar mina kommentarer och trånande blickar på allvar.

(it's okey, don't be alarmed)


:)

Imorn blir det lite nostalgi med en gammal favorit film! =) längtar, når fruktansvärt.
o btw, nationella gick bättre än väntat :) skönt det. & på fredag kommer bestefar o hämtar mig:D bäst! sen blir det heeem. skulle behöva stanna kvar o plugga... men hur ofta träffar jag bestemor o bestefar, egentligen? tänkte på det här om dan, att hjälp vad lite tid jag har tillbringat med mina far- och morföräldrar, egentligen. Det är rätt jälva sorgligt... usch. jag klarar knappt av att tänka på hur det kommer att bli när de går bort, det finns liksom bara inte. nej. det gör det inte.
nej.
usch sluta! bajs på mig. bara sluta.

ska väl dra till ik nu, I guess. det är sjukt tråkigt, men det måste göras, tydligen.
tjobrä!;) som min käre vän jacke brukar säga. haha!

btw.. eurovision i helgen..xD jag SPYR PÅ DET. fast det är nog så mkt roligare är fucking melodofestivalen:p. så grymt onödigt med alla deltävligar, de pengarna som går åt där borde läggas på någonting annat. samma sak med fucking raketer som skjuts upp vid nyår o andra helger.

short on money, but long on time.

Egentligen är det tvärtom. Jag menar, I'm a right bich. Måste tyvärrr ta ut pengar snart ,för jag o majaaa ska på staaaan, har en del saker att införskaffa. SKOR, bland annat. Carina i klackar (även om de nästan är obefintliga), det fungerar bara inteee. Skolskydd med!:) I sån där sprayflaska, roligast. Sen en del annat :). jaa.
Nu skriver Maja historian. Jag håller tummara! Själv lyssnar jag på Paoloooo :). aww, miniminmin.

Ikväll blir det kanske att se på favoritfilmen..:) yessss. En av alla mina filmer i alla fall. En av mina nya favvisar är  "an inconvenient truth." good, jag är verkligen obsessed av den globala uppvärmningen. and  I like iiiit. (inte den globala uppvärmningen då, men alltså, jag gillar att jag är obsessed av den. jag är ju inte jätte obsessed, bara sådär härligt lagom:) )

Paoloooo.:)

Vet ni vad som mer händer ikväll? jo, det är GREY'S, yey..:D:D Inte visste jag att Jenna vart en sån grey's nerd, föresten. Trodde att hon var som Maja, oh goood alltsåååå.

Tänkte avsluta med en sorglig grej.. Men jag PALLAR verkligen inte. Det är för jobbigt. Men Johanna vet, jaa. tre söndagar till..: (  TRE.

och jooo.. NATIONELLA IMORGON. FAN. missar min sovmorron. Goooooooooooooooooooooooooood.