åh, vad jag längtar.

timmy och justin, vilket radarpar.

nu sitter jag i skolan, pluggar spanska. tar bara en liten paus just nu, väntar på Esther. Prov imorn ju! Måste gå vägen, planen är att Victor och jag ska äga Viktor. Synd bara att jag känner mig helt oförberedd..=/ men jag gör mitt bästa. blir inget hundra höjdare för min del ikväll, tyvärr=/, måste vara laddad imorn.
Men hey, ska träna ikväll iaf!:) eller träna o träna.. vara med på fysen, som tar typ tjugo minuter:p sheet. men hey, jag tar vad jag får, plus att jag saknar Vickan.
Blir inget spel för mig i Dinamarca, nejnej, men har iaf fått börja springa på stället nu, på en jävla tjockmatta. på den mjuka sidan . hm! men min sjukis är iaf sötast:) efter hon som arbetar i receptionen inne på själva gymmet.. gosh! blir så avundsjuk. men ändå, inte, för hon är snällast i världen.
jaja. var på CG efter att jag träffat Sofie (min sjukis), köpte tres plátanos y seis kumquats. Godast! Lovarrr.


ja du.. vad finns det mer att säga. jo, vikk är min bäbis för fan, haha. och att jag vill gifta mig med en viss Taylor. (är lite tänd på Bullet, men hey, han är Jojos.)
och en sak till; porni är still min bästa, trots att hon är världens tråkigaste och tröttaste ibland. (jag skojar bara, du var inte tråkig. bara trött.:) )

hej så länge, ska återgå till min anteckningar nu:D och fortsätta lyssna på Justiiiin ( youtube; the place to be), och förundras över min o Simons musiksmak.
later! (HOMIE. du vet vem du är;p)   


Kommentarer
Postat av: linn

usch! :( har vääärldens då¨ligaste samvete. jag menar, här kmr du som jag inte träffar alls ofta och så somnar jag, och när vaknar jag? jo, när du har tänkt o pallra dig hem. DUM är jag, DUM DUM DUM :(

2007-03-19 @ 20:08:36
Postat av: Johanna

YEAAAAH, bullit is miiine ;P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback