'1990nånting.



"känner ingenting, aldrig igen beibi."

Snook är bara SÅ bra.

carro.

image7
Damn girl! :D

baby.

If there's anything to say,
If there's anything to do.
If there's any other way,
I'll do anything for you.

damn girl, am I gonna miss you ore what...!

oh, hi there.

image6

btw,
I am soo the king of Continentals parkering.

you got the music in you.

nu är det äntligen överstökat. moment ett&två. alltså, jag har övningskört för första gången i mitt liv. jag är sjutton år och näästan sju månader gammal. jag kan bara säga att jag avskyr att köra bil nästan lika mycket som jag avskyr att åka bil. men mest är jag nog rädd.
jag klarade av moment två galant, om jag får säga det själv. det vill säga om galant innebär att det gick värdelöst i början. men det hör väl till :) eller..? i alla fall,
'2 Inledande manövrering
Målet är uppnåt när eleven
* Kan starta bilen, krypköra och sedan stanna bilen mjukt (utan motorstopp).
kan ni tänka er att jag klarade av det där ? jag kan knappt tro det själv. det låter kanske inte som nån.. jättebragd, för er som har övningskört upp mpt 50 ggr nu, men för mig, som har fasat inför den här dagen i ett antal år, så är det här hur stort som helst.

det bäst med allt det här är, att nästa gång johan bestämmer sig för att köra ut på en leråker med mig i baksätet, så kommer jag förhoppningsvis kunna komma att hjälpa honom lite grand. :) cant wait.

i alla fall. jag funderar faktiskt på att ta en vilodag idag. från träningen. men jag vet själv att det inte kommer att häna:p. gud nej. för det första får jag lätt panik när det har gått 24 h utan att jag har fått uföra någon form av fysisk aktivitet på en viss nivå, & för det andra måste jag avreagera mig lite. jag menar, jag har ju trots allt övningskört idag, för första gången. det var smått traumatiskt för mig.

men nuu ska jag se om jag kan få tag på personen som ringde mig förut.. det blir inte lätt ,eftersom att vår nummerpresentatör är trasig&min käre bror omöjligt kan komma ihåg namnet på personen som sökte mig.
men det ska väl gå, förhoppningsvis.

jag kan väl avsluta med att säga att om en vecka och en dag, så är jag påväg till Växjö, the place to be, världens bästa stad...:D dagen efter kommer även Världens Bästa Roomie ner för att joyna mig, ;; (&då ska vi prata allvar:! eller va?;P) haha.


Men later dudes :D (glöm nu för guds skull inte bort att se på oth på vardagarna, 17.05! :) )
(unge greve Dracula är inte heller helt fel<3)


noo.

ni anar inte vad som har hänt,
Svt fungerar inte, och jag som hade tänkt se på DN galan ikvääääll.
det får inte vara sant!:O:(
meen jag kan ju alltid se linas kvällsbok,
hehe.

jag är så lonelyyyyyy.
eller okej, kanske inte. fru botic är hemma igeeeen:D men jag är för trött för att orka ringa henne, för jag har nämligen drabbats utav lätt solsting. det börjar visserligen gå över nu, men jag känner mig ändå inte redo för att åka ut till båraryd med malin för ett kvällsdopp. ;p. njaae.

nejmenvetnivad, när jag som bäst sitter här och skriver så börjar plötsligt svt fungera igen:D Allsång på skansen, låter det som, tyvärr. meen Leende guldbruna ögon är däär, niceee. :) fast egentligen avskyr jag allsång på skansen, bläää. jag pissar på det.
(ööh.)

men kanske ska jag hem till min bästa homie nr.2 (ingen kan ta nelles platsss), i ghettot ikväll. men bara kanske.

jaja, jag hade visst inget vettigt att meddela, som vanligt..
eller joooooooo,
jag glömde nästan,
PREMIER LEAGUE DRAR IGÅR PÅ LÖRDAAAAAAAAAG..:D:D Den mest intressanta matchen är den med Blackburn, sen på söndag är det the red devils tuuur...:D:D

uppspelt,
jag ?
NEHE.

PS
jag har en annan viktig sag att meddela ocksååå.
ONE TREE HILL går nämnligen i repris på femman, vardagar kl 17.05. MISSA INTE. :D dom första avsnittet är bara  sååå braaa. som idag, när lucas skulle spela sin andra match, och han hade tagit av sig sin namnlapp från matchtröjan.. IN YOUR FACE DAN SCOTT
MUAHHAHAHAHAHA
VI PISSAR PÅ DIG
DS

If you leave,


don't leave now.

image4
old fashon seth-ryan time.


uhuu, imorn smäller det! :) imorn kommer nämligen jag att återvända till Växjö, The Place To Be, & eftersom att jag inte har varit där sedan.. den femtonde juni, så känns det rätt stort, faktiskt. :)
tänker tillbaka på växjö-tiden ibland, eller det första året i Växjö då. Tänker på vilka människor jag umgicks med i början, vilka som visade sig förtjäna min respekt, vilka som fick mig skratta mer än någonsin. (fast jag skrattar fortfarande mest när jag umgås med Botic.;) ). Jag tänker på skolan, & när jag säger skolan menar jag såklart SNYGG-BJÖRN. åhåå.
& så tänker jag på en massa annat med. på våren. på allt som hände på slutet.. studentenmattiashansinlämningarfestfilmtårar&skratt osvosv. hjälp. det känns som att det var igår jag satt i mattias säng och skrattade så att jag grät, när vi såg A night at the roxbury & Talladega nights.. hjälp.
men jag ska inte klaga, på hur livet är nu..: ) det har varit skönt att vara hemma, men som jag bekännde för linn förut, hjälp vad jag har blivit grinig den senaste tiden, mor mor&far! heeelp.
så, sammanfattnignsvis kan man nog konstatera, att jag behöver en växjötrip, för att få lite tid för mig själv. men bara lite tid, måste äta glass på stan med Maja, & snacka skit&skvallra med Jacob. :)
såå, no kan ju fethaja att det kommer att bli nice att komma tillbaka till växjö.. :)

nu är det dags för mig att lyssna på lite O.C musik&börja packa. Jag kom förensten på det för en stund sen, att jag för tillfället inte har nå cykel i Växjö. gud hjälpe mig, vad ska jag ta mig till? jag antar att det här betyder att jag antingen måste GÅ när jag är i Växjö, eller.. gud förbjude.. TA BUSSEN.
oh no.
blir nog till att jag kommer att vandra en hel del.

so take care folks! :)