don't let go,

there's one dance left.


Idag är det en sån där dag, när jag bara saknar. Ville ringa Vikk när jag var ute & gick i morse, men det hade nog inte varit så lägligt, eller, ja.

uuuusch.
dålig dag.
men ändå inte.
för jag har fortfarande new radicals, som drar upp mig gång på gång.
& en maja :)


saknar linnzan, nästa gång vi ses blir det fjoll-film for sure, right? ;)
& DylinaxD HÖHÖ. vad kan jag säga, annat än att jag saknar dig, lix?:p fortsätt med att blogga, så att jag inte tappar bort dig helt! lova.

meen, snart får baby med haleboP ( ;) ), & så hoppas jag att det blir lättare.. men ändå. dagar som den här, då vill man vara nära, på riktigt. OKEEJ, vadå gay. men ni vet vad jag menar, eller hur? hm...

i helgen kommer det som sagt att bli nice iaf, tror jag nog..: ) GOLDEN LEAGUE ikv, DAMN ALLTSÅ. sen psych. en typisk carina-kväll i växjö, för jag kommer att vara ensam hemma, sitta framför teven, dregla lite över nån heting (ikv. är the target Thorkildsen, btw, om han nu är med då.), käka lite fruktsallad, ha tända ljus och bara sitta där i min ensamhet och må bättre än någonsin annars.
Imorgon blir det en NÄSTAN typisk Linkan&Carina kväll, för vi ska nämligen se på fotboll, det är ju våran grej lix ;) hehe. faast, vi ska var ahos mig, för första gången. jag kommer att få panik imorgon, kommer att få världens mani&skrubba hela lägenheten, haha:p men det kan ju behövas, så det är ju bara bra.
Annars har jag ju ett uppdrag i helgen med, jag ska nämligen svänga förbi hos Madicken ett par ggr för att se till hennes hamster:p intressant. jag fick förfrågan om att ta med henne till mig lägenhet, men njaaae, var inte så värst pepp på det, nääh:p

men NU, ska jag i alla fall läsa lite spanska, kanske ta en runda på stan med innan min sista lektion faktiskt börjar. redovisning på spanskan är det som står på schemat... har en känsla av att jag inte kommer att kunna behålla mitt betyg från förra läsåret, haha;P men betyg är inte allt, det inser man särskilt dagar som denna, när man saknar.

okej, byebye sorrow, ska dra mig i kragen nu och se över min anteckningar, skolan is the shit lix :)

thank god for majs, jojo-hanna & linkan.

Kommentarer
Postat av: linn

gud, du är allt lite gay ;) men vafan, vad gör väl det ? tkr om dig ändå ;) jag saknar dig med porni. alldeles för mkt.

Postat av: johanna

MEN OFTA, jag kanske glömde det! :P & btw, jag var FEM meter ifrån min framtidia man idag, MAX! I've got pictures. ;;

2007-09-09 @ 20:11:40
URL: http://johannay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback